Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.984
- 92.335
- 5.263
Yusuf
Onyekuru
Irfan
Visca
Sanirim 4 transfer ile kapatiriz. Artik Cagne kacirmasin diye dua edecegiz![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf
Onyekuru
Irfan
Visca
Sanirim 4 transfer ile kapatiriz. Artik Cagne kacirmasin diye dua edecegiz![]()
Zora girdi haberleri basladiOnyekuru da bir zahmet gelsin. O kadar da beceriksiz olamazlar. Hatta Yusuf ve Onyekuru %100 gibi.
Başakşehir, İrfan Can Kahveci'ye karşılık Diagne, Luyindama ve Babel'i istiyor. (Zeki Uzundurukan)
Şener'i vereceğimizi sanmıyorum ama
Galatasaray'dan Youssouf için yeni teklif! 1 milyon Euro artı Şener Özbayraklı.. [ @sabahspor1 ]
Gelmedi ama bir turlu fransa'ya gitmeyide beceremediDominant forvet Mostafa geldi mi
Reis mesele Onyekuru'nun gelip gelmemesi değil hani Dünya üzerinde tek hızlı kanat oyuncusu Onyekurudu değil en kolay alternatifi oluşturulabilecek adam olabilir günümüzdeOnyekuru iptal olabilir takılmamak lazım. Zaten geldiğinde hazır olamayacak, ayrıca konuşulan miktarlar çok yüksek bizim için. Kadro dışı kalmış son 4 yılda bizde oynadığı yarım sezon hariç performans vermemiş adam için 5 milyon çok fazla. 2,5 - 3 olsa neyse derdim.
Scout ekibinin takibinde olan adamlar vardır mutlaka onlara yatırım yapalım. Ben Onyekuru'yu kayıp olarak görmem.
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
:crushed:Süleyman Rodop: "Everton'un Luyindama için ilgisi var. 10 mn Euro'dan yüksek bir sayı konuşuluyor." (Radyo Gol)
İnşallah.Süleyman Rodop: "Everton'un Luyindama için ilgisi var. 10 mn Euro'dan yüksek bir sayı konuşuluyor." (Radyo Gol)