Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf
Onyekuru
Irfan
Visca
Sanirim 4 transfer ile kapatiriz. Artik Cagne kacirmasin diye dua edecegiz 🙏🙏🙏
images (37).webp

Başakşehir, İrfan Can Kahveci'ye karşılık Diagne, Luyindama ve Babel'i istiyor. (Zeki Uzundurukan)

Yönetim medyayı yine ele geçirmiş taraftar irfandan vazgeçsin hoca yalnız kalsın diye

Ama dik durmak lazım hoca istediyse o İrfan gelecek , Luyindama=İrfan neyse de

diagne ve Babel i istemediğini herkes biliyor maaşlarını çakıl taşıyla mı ödeyeceklermiş

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şener'i vereceğimizi sanmıyorum ama
Galatasaray'dan Youssouf için yeni teklif! 1 milyon Euro artı Şener Özbayraklı.. [ @sabahspor1 ]

Başakşehir bize Mevlüt Erdinç'i bile vermemişti ismi geçen adamları alma imkanımız yok Mahmut Tekdemir'i 3 milyon euroya alır gelirler ...

Benim anlamadigim sey, hoca Irfan ve Viscayi gecen hafta istemeye baslmamistir ve bayadir istiyordur herhalde. Bizim yönetim niye gecen aydan görüsmeye baslamadi ve simdiyi beklemis?

Onyekuru iptal olabilir takılmamak lazım. Zaten geldiğinde hazır olamayacak, ayrıca konuşulan miktarlar çok yüksek bizim için. Kadro dışı kalmış son 4 yılda bizde oynadığı yarım sezon hariç performans vermemiş adam için 5 milyon çok fazla. 2,5 - 3 olsa neyse derdim.

Scout ekibinin takibinde olan adamlar vardır mutlaka onlara yatırım yapalım. Ben Onyekuru'yu kayıp olarak görmem.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis mesele Onyekuru'nun gelip gelmemesi değil hani Dünya üzerinde tek hızlı kanat oyuncusu Onyekurudu değil en kolay alternatifi oluşturulabilecek adam olabilir günümüzde

Mesele aylardır kadro dışı kalmış Nijerya'da yaşayan takımıyla tüm bağlantısı kopmuş Onyekuru'yu bile almayı beceremiyor yöneticilerimiz, Kasımpaşa ile ipleri koparmış Aytaç'ı bile almayı beceremiyorlar

Onyekuru veya Aytaç için ölüp bittiğim için değil de bunların beceriksizliği asıl sorun...

O Mısırlı forvet hala gitmedi mi Fransa'ya?

Bu hafta sonuna kadar gitmezse o elamanı bize kitleyecekler bence.

İnşallah iyi çıkar.

irfan kahveci, visca ve onyekuru için niçin bu denli olumsuz transfer dedikodusu yapılıyor tv'de anlamıyorum !

Çapraz koparmasa Luyindama için 20 milyondan aşağısı kurtarmaz derdim.

Fakat bu lanet sakatlığı geçiren herkes düşüş yaşıyor ve zamanla sıradan oyunculara dönüşüyorlar.

O yüzden zarar etmeden şu anda çıkmak bence mantıklı. Çünkü ne olacağı belli değil ve oyuncu da pek iyi sinyaller vermiyor.

12 milyon euro veren varsa direkt satalım hem kar olacak hem de riske atmamış oluruz geleceği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt