Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca geçen süper ayar vermişti ama,

Önce medyaya İrfan 13 milyon 15 milyon haberi pompaladılar ki işin ilginci son 1 haftada İrfana herkes teklif yapmış heralde..

Daha sonra UltrAslan a sucuk ekmek ziyafeti ve apo yine çıkıp dransfer bitmez diyebilecek yüze sahip oldu

Bence bu iş burada bitmez haftaya bjk maçından sonra hoca öyle açıklamalar yapacak ki yönetimi ne medya ne de ultrasucuk kurtaramayacak..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Senelerdir söylerim; ULTRASLAN ALPASLAN DİKMEN'den sonra özelliğini kaybetmiş bir gruptur, yerine ya da yanına bir grup çıkmalıdır.
Eskiler bilir 'KARŞI' ve 'TEK YUMRUK' gibi gruplar mevcuttu onlar da siyasi ya da kendi iç sorunlarından kayboldu.

Son düzenleme:
Bu kadar aptalca bi açıklama olamaz ya. Aga siz kimsiniz transferi yönetiyorsunuz? Gökselde iki gram adamlık varsa bu oyuncuları bize vermez bu saatten sonra. Hatta ben olsam fenere verirdim.

Bu irfan olayı zorunlu opsiyonla çözülçek iş değil adamlar 6.5 milyon euro ekside her türlü cash olarak isterler bu parayı.

Bence twittetda orda burda irfan-irfan diye gücümüzü boşa harcıyoruz.
Onyekuruya odaklanmalı irfan zaten olmayacak bari %10 da olsa onye için bastıralım bu adam bize çok lazım şuan.

Son Dakika..

Galatasaray Eko Memnun ile görüşmeye başladı.. :red:

Senelerdir söylerim; ULTRASLAN ALPASLAN DİKMEN'den sonra özelliğini keybetmiş bir gruptur, yerine ya da yanına bir grup çıkmalıdır.
Eskiler bilir 'KARŞI' ve 'TEK YUMRUK' gibi gruplar mevcuttu onlar da siyasi ya da kendi iç sorunlarından kayboldu.

Katılıyorum bu taraftar grubu artık sadece Suçuk Ekmek peşindedir.

Sucuk ekmekcilerin mamalari yollanmis anlaşılan..
Siz kim oluyonuzda yok almayinda falan filan

Bu beceriksizler transfer donemlerinde bir bok yapmadiktan sonra secim oldugunda hangi yuzle aday olacaklar merak ediyorum.

- Ndiaye devre arasinda satildi yerine oyuncu alinmadi hoca Donk’u kazandi

- Gomis satildi 1 ya da 2 forvet alacagiz dediler ligde ve CL’de Eren ile oynadik

- Devre arasi transfer doneminde oncelik forvet transfer olmasi gerekirken son gun forvet transferi yaptilar. Alan ile ugrastilar olmadi, Onuachu olmadi, Ze Luis olmadi, Tetteh olmadi gittiler son gun Diagne’yi 13 milyona “almak zorunda” kaldilar

- Nzonzi gitti, Seri gitti, Lemina gitti yerlerine bir tek kiralik Etebo geldi

- 13 milyona alinan ve attigi 30 gol ile gol krali olan adami 6 ay sonra sadece 1 milyon karsiliginda Club Brugge’e yolladilar

- Ne oyuncu alabiliyorlar ne de oyuncu satabiliyorlar

Ben avrupa’da istikrarli sekilde basari beklerken ne gunlere kaldik yazik. Koskoca kulubu beceriksiz ve vizyonu olmayan adamlar yonetmeye devam ediyor. Isimler degisiyor ama zihniyet degismiyor.

Bu yönetim ile tek bir iyi transfer dönemimiz yok hepsi birbirinden kötü geçiyor. Gelmek için çırpınan Onyekuru'yu bile zamanında getirmekten yoksun bir yönetim tek bir başarıları yok resmen.

ultraaslan haklıdır koskoca galatasaray 30 gün irfancan gibi bir türk oyuncunun peşinde koşmaz dünyaya açılalım brezilyada irfancan yokmu başka ?

Taraftar grubunu yönetenlerinde klüpten bir farkı olmadığı aşikar. Dün yapılan açıklama olsun bu gün ki olsun nerden tutarsan tut elinde kalıyor. Hakaret etmedende birilerine söyleyeceklerini çok güzel ifade edebilirsin daha güzel uslup ile yerin dibine sokmalarını beklerdim. Ayrıca Fatih Terim bir isim vermiş ama traftar grubu topluluğu altında çomak sokuyorsunuz hiç bir doğru tarafını göremiyorum.

Bu ultrasucuklari stada sokmamak lazim ileride.. yönetimin oyuncagi olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt