Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu normal durum. Nzonzi ve Emre Mor'daki gibi begenmiyorsak baska takima devam yollariz ve lazim olursa maasinin bir kismini biz öderiz ve kücük bir kiralik bedeli aliriz.

Ha bana göre adam kalsın zaten bir sürü maç var elimizde ortasaha yok. Adam iyi kötü oynar rotasyonda iş yapar zaten.

Benim kızdığım nokta adamlara böyle bir teklif götürmemiz ve bunu bir şekilde basına sızdırmak. İtibarımızla oynuyorlar farkında olmadan... Saçma sapan bir durum nereden bakarsan bak elinde kalıyor.

Fatih hocam ver istifanı git ya cidden. Kulüpte yönetiminden tut medyasına, sucukçularına kadar bu kadar hain varken kendini boşa yorma. Yönetim değişirse sene sonu yeniden gelirsin bir 6 ay dinlen bence. Biz bile dışarıdan bu kadar sinirleniyorsak fatih hocam içeride neler hissediyordur kim bilir.

Hangi kritere göre en baba stoper kardesim? Bir iki kafa golü atti diye süper stopermi oldu adam?
victor hugo 1 sene önce en pahalı stoperlerden biri olarak fiorentinaya gitti bi dönem bizde istiyorduk burda istemeyen yoktu adamı gayet sağlam stoper keşke bizde olsa

İnş Fatih hocam ua denen oluşuma ya da yöneticilerine yol verebilir.Bunu Fatih hoca yapamazsa kimse yapamaz.

arkadaşlar twitterda biri şey yazmış göksel vermemiş irfan viscayı yüksek bedeller istemiş yönetimde ultraaslana talimat verip bunu attırmış

Abdürrahim albayrak rize li..Şu an belki de fenerden sonra aramızın en kötü olduğu takım rize...

Rize den almak istediğimiz adamlardan bir tanesini alamadık rahat şekilde...

En güçlü olduğu yerde bile iş bitiremeyen adamdan bir de avrupa ya çıkıp transfer yapmasını bekliyoruz..

bırakmıyorlar ki hoca sahaya odaklansın alt tarafı 3 tane oyuncu istedi imkan yaratacaksın alacaksın yazdan bu yana sözler verdiniz adam sizin arkanızı toplamaktan bıktı hayır bilsem ki irfan olmadı başka oyuncu alırlar yok imkansız onuda yapmayacaklarına eminim artık

Birde utanmadan kendilerine "tam bagımsız" falan diyorlar. Madem Göksel ile masaya otururulmaması gerek İrfan'ın ismi çıktıgında niye bu acıklamayı yapmadılar? Adamlar bizi reddedince mi akıllarına geldi?

Yönetimi, taraftar grubu, gazetecisi falan aynı bok bunların.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt