Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar grubu mu mahallede dedikodu yapan 40+ teyze oluşumu mu belli değil.

Alınmayacak adam üzerinden laf kalabalığı işte, yönetim de alamaz irfanı falan. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ffpnin, irfan yüzünden tekrar ceza yemeye gerek yok. Onyekuru gelse bir de düzgün bir orta saha opsiyonluk kiralık. Önümüze bakalım. Falcao ve Diagne gitmezse forvet de alamayız.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

transfere yeteri kadar kafa yormuyorlar
transferi yeteri kadar önemsemiyorlar
transfer olmasa da olur kafasındalar
transfere yeteri kadar iş gücü, zaman, kaynak ve para ayırmıyorlar
transfer işini profesyonel, bilgili ve tecrübeli insanlara vermiyorlar
uzun süreli bir transfer stratejisi yok her hareket günü kurtarma, taraftarın gözünü boyama, yapmış olmak için transfer yapma uğraşı
scout denen herifler zaten açlıktan ağızları kokmuş pes fifa oyunları oynarken gördüğü oyuncuları takip eden kişiler
bir de yapılan transferlerin sonraki satışlar anlamında geri dönüşü olmayınca...

Bence bu ilk saydığın olumsuzluklar tamamen Galatasaraya bağlılıkla alakalı bir durum.Adamlar üzülmüyor, adamlar hırs yapmıyor...

Hoca 4 isim istiyorum dedi.Hiçbirini alamadılar son duruma göre. Belki linc yiyeceğim ama Mustafa Cengiz hiç hasta ayagı yapmasın. Allah sifa versin ama hasta adam evinde dinlenir. Diğer secimlerde adaylık kovalamaz. Hepsi defolsun. Yemin ediyorum hepsi su katılmamıs hainler.

1610455046607.webp

Nefret ediyorum abi şu zihniyetimizden.

Yönetiminden, divan kurulu üyesinden, lisecisinden tut taraftar grubuna kadar.

Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Ben daha bir şey yazmayacağım ay sonuna kadar. Içimde bir nefret büyüyor bir çok kişiye karşı.

Başımızda iyi niyetli bir yönetim olsa ne yapar eder geçen dönemlerdeki transfer rezilliklerini unutturmak için takımında transferlere bu kadar çok ihtiyacı olduğu dönemde, o transferleri şuana kadar çoktan bitirirdi.

Bakasetas Onyekuru transfer edılsın ben bu yonetımden daha fazlası olacagına ınanmıyorum

O zaman senaryo şu herkesin anladığı gibi alamayacakları belliydi bu adamları hocada biliyordu ,basın toplantısında isimleri verdi bundan önceki dönemler gibi kol kırılır yen içinde kalır,yok bize liste ulaşmadı flan bahane üretemesinler diye verdi isimleri,ben bu rezil takımı hala potada tutuyim bunlar gevrek gevrek hatalarını bilmeksizin basın önünde utanmadan konuşmaya devam edemeyip kendilerine pay biçemesinler diye yönetime namluyu doğrulttu

gökselde hoca tarafından yönetimi oyuncuları almaya mecbur bırakan açıklamalardan sonra rahatça,silkelemek için yüksek fiyat biçti

Yönetimde uaya göksel fazla fiyat istedi o yüzden olmadı diye söyledi ve açıklama yaptırdı transferler gerçekleşmeyeceği ve kendilerini aklamak için

bizde saf gibi oh be duyumcuların en azından bu dönem artistliklerini çekmiyicez asparagas haberler çıkamayacak oyuncularda belli iyi isimler ve hoca dillendirdiğine göre bu transferler bitmiş yada bitmeye yakındır diye heyecan yapıp gaza geldik

SAF GİBİ

bunlar gidip malatyalı yusufla onyekuruyu alacak sadece sonrada transferlerimizi yaptık artık top hocada diyecek utanmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt