Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende max. 2 transfer yapıp transferi hallettik açıklaması yapmalarını bekliyorum..
Sen twitterda duyum sallayan sonrada hoca ifşa edince tası tarağı toplayıp kaçan bergs10 nickli berk özkaya değilsin dimi

geçende sordum yanıt vermemiştin,şüphelerim artıyor

Heyya heyyyaa hooya haytalar

images

En önemli transfer bana kalırsa Onyekuru'ydu. Gelmemesi kötü olur. Kapanan takımları açacak futbolcu yok takımda.

Onyekuru daha farklı bir oyuncu.Kapanan takımlara karşı ilaç olacağını düşünmüyorum.
Bu yüzden sol onyekuru sağa dediğin gibi kapanan takımları açabilecek, rakibin dengesini bozacak keita tarzı bir oyuncu şart.

Ama biz daha onyekuruya zor gözüyle bakıyoruz.
yazık gerçekten yazık.Bu işin parayla falan kesinlikle alakası yok.Tamamen hainlik yapıyorlar.

Aslında onyekuruyu ve irfanı satın alma opsiyonuyla bir kapabilsek...Sağ kanat ve forvet üst düzey liglerde büyük takımların kadroya giremediği oyuncular kiralık olsun gerekirse opsiyon olmasada olur.bu sene şamppiyınuluk çok önemli.bu opsiyonsuz kiralama işinin bizi zorlayacağını düşünmüyorum. Bir kereliğine şu dönemde yapmalıyız diye düşünüyorum.Tabiki bu tarz oyuncu bulmakda zor ama araştırmalıyız.

Haydi hocam giy artık şunu bekliyoruz.
#beyazgömlekzamanıgeldi
6F561B46-E3BB-4C6A-8DDC-81BC7C6B6AD9.webp

Düşünüyorum K.O.Ç açıktan deseki mustiyle apoya bu sene şampiyonluğu bize bırakın zorlaştırmayın sene sonu 30ar milyon euro para bağlıcam şirketlerinize. Acaba bizimkiler ne der. Balık gibi atlarlar mı acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt