Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım şey gerçekten 3 transfer dönemidir yaşanılan rezilliklere rağmen bunların hocanın istediği oyuncuları alabileceğini düşünenler neyin kafasını yaşıyor.

Teklif bile yapmamis bizimkiler

Teklif yapılmamış olur mu hiç yahu, basın toplantısında Fatih hoca dedi görüşüldüğünü. Oturup konuşulmuş, ortada bir fiyat var orası belli zaten, resmi teklif ne olacak? Faks ile 10 milyon € değil 7.5 milyon € öderizin belgesi mi? İşin zaten resmiyete dökülmesi genelde sonuç aşamasında olan şeyler bizim ülkede. Bunların da bir dedikleri diğer dediklerini tutmuyor, görüşmelerde borsadan falan konuşmadı herhalde bu adamlar

henry,alhassan yusuf,kalu ya da tosin aiyegun ve 1 forvet getirebilsek takım şaha kalkar irfan ve visca kadar pahalı olmaz,ilerde satabileceğin oyuncuların olmuş olur ve bu oyuncuların etkisi daha fazla olur..
1610458221016.webp

Ayhan şensoy kim ben tanimiyorum mesela,haberturk,fanatik vs komedi.gecen de paylastiniz birini serhan bilmem ne,irfancan bitti diye.onu da tanimiyorum.sadece sessizce bekleyemez misiniz ya,anne karnindan nasil ciktiniz abicim,azaplar icinde mi dunyaya geldiniz de bunca olumsuzluk

Hic bi transfer olmayacağına inanıyorsanız gunden gune,andan ana değişen haberleri paylaşıp kendinizi ve bizi yormayin

Hoca irfancan icin gorusuldu dediyse,görüşülmüştur.teklifsiz gorusme olmaz.nihayete erer de irfancan gelir insallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt