Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçinizde bazıları var basından bazıları olumlu haber paylaşınca ' ya bu kolpa tutturduğu transfer yok' diyorlar ve aynı kişiler Galatasarayla ilgili olumsuz haber paylaşınca 'al işte transfer yattı zaten belliydi ' diyorlar.Bazıları ise febe transfer haberlerini febeli taraftarlardan bile çabuk öğrenmemizi sağlıyorlar .

kimseyi suçlayan yok renkdaş biz sezon başında 2 milyon euro verip coulibaly yi alamadık 3-5 ayda durumumuzda değişiklikte olmadı irfan nasıl olacak,haliyle hocanın bu isimleri vermesi kafa karıştırıcı oldu ve altında ne var diye düşünmemek elde değil..
bide ek olarak paramız olsa bile forumun büyük çoğunluğunun irfan ve visca transferine karşı olmasını beklerdim maddi boyutu yüzünden ama 20 milyon euromuz olsa basıp alacaklar çoğunlukta oda ayrı mesele..

Bugun biri parayı vursa masaya bu ikili 15 milyonun altında bir paraya gelir rahatlıkla ..

Bu Youssuf denen adam ne mevkısınde oynuyor ? bir maçını hatırlıyorum ama tam nerede oynadıgını hatırlamıyorum . Ayrıca bu eleman çim sahayı ilk defa malatyada gördü denilen adam mı ?

İçinizde bazıları var basından bazıları olumlu haber paylaşınca ' ya bu kolpa tutturduğu transfer yok' diyorlar ve aynı kişiler Galatasarayla ilgili olumsuz haber paylaşınca 'al işte transfer yattı zaten belliydi ' diyorlar.Bazıları ise febe transfer haberlerini febeli taraftarlardan bile çabuk öğrenmemizi sağlıyorlar .

Bizim haberlere "yattı"
Diğer takımların ise en ufak kolpa haberine "bunu da aldılar."

yazıp duran mal bir güruh olduğuna katılıyorum ve ben de rahatsızım bundan.

Topun olduğu her yer bizim içi pozisyon... :ubulut:

dubw7rbuwf6_1_1200x720.jpg

benim için bu transfer dönemi ya irfan ya hiç.İrfan gelmediği sürece diğer transferler pek beni ilgilendirmez

Topa baskı çok güzel isim Ali başkanım telif hakkını almalı daha uygunu olmaz kulüpleri icin

Ulan bir genç bulup şöyle parlatip 20-30 a satsak sonra fener kimi istiyor ise gidip teklif yapıp almasak piyasası yükselse gerekirse alıp başka takıma kiraya versek .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt