İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
zülfo aga ve ahmet denizcinin yazmadığı duyumlara itibar etmeyelim arklar, üzülürsünüz.
bi de gürpegi var.
bi de gürpegi var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray, Strasbourg ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kenny Lala ile ilgileniyor. [Le10Sport]
alamayız alırlarsa bu zamana kadar yaptıkları tüm işler arasında en iyisi olur ama imkansız.
bu nexus lalesinin fb sempatizanı olup bize ufaktan algı yaptığının tam kanısına vardım bundan sonra bu kaynaklı yazılan mesajlara değerlendirme yapmayarak protesto etme kararı aldım DEYnexUS
Twitter sayfası Fbli..Galatasaraylı bir eleman var bunlarla çalışan , futbolcularla filan fotoları var baya.
İlk Instagram'da paylaşıyor , sonra Twitter'da Nexus paylaşıyor.
Pek kötü niyetli olduğunu sanmıyorum.
bosuna yazmadi uAneyse 18 gün kaldi dönem bitiyor
3 ay kaldi yönetim defoluyor
abi geçen sosa fesh gündemi çıkıyor hemen yalanlıyorlar bir tane fb aleyhine haberleri yok sahtekar satılmış medya olarak yorumladım benGalatasaraylı bir eleman var bunlarla çalışan , futbolcularla filan fotoları var baya.
İlk Instagram'da paylaşıyor , sonra Twitter'da Nexus paylaşıyor.
Pek kötü niyetli olduğunu sanmıyorum.
olumsuzluk pompalamıyoruz keramettin admin kızıyor gelir diye bir umut bekliyoruzGerçekten transfer bekleyen var mı...
bu nexus lalesinin fb sempatizanı olup bize ufaktan algı yaptığının tam kanısına vardım bundan sonra bu kaynaklı yazılan mesajlara değerlendirme yapmayarak protesto etme kararı aldım DEYnexUS
Kirada bro bu adam normalde guimaresin topçusu estoril de kiralık sezon sonu dönecek bırakmazlar öyle ucuza
Abdul-azez Yakubu 22 yaşında 1,87 lik santrafor , 5 yıl peşinden koşup alamadıkları Niassesen daha iyi
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
olumsuzluk pompalamıyoruz keramettin admin kızıyor gelir diye bir umut bekliyoruz
ucuza topçu kaldimi kardeşim , Malatya bile 1 aylık performansa 3 milyon çekiyorKirada bro bu adam normalde guimaresin topçusu estoril de kiralık sezon sonu dönecek bırakmazlar öyle ucuza
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi