Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@alpermertt: İrfan Can 7.5 milyon Euro'ya biter gibi duruyor. Verilir, verilmez tartışılır. Galatasaray yönetimi şimdi 2.5 milyon Euro kiralık bedeli verip sezon sonu 5 milyon Euro zorunlu satın alma şeklinde bir teklifle transferi bitirebilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1610469969852.webp

Ali Yavuz yok.. transferi söz konusu olabilir mi acaba?

En iyi oynadığı maçlardan birisiydi ve küfür yedi adam küfür ettiyse bile sonuna kadar haklı diyorum ben.
ne güzel is bu futbolculuk bea.adam iyi oynayinca kral oluyosun,kotu oynadigin icin kyfur yersen de altta kalmiyosun sen de ediyosun.kufur felan edemez taraftara .

ne güzel is bu futbolculuk bea.adam iyi oynayinca kral oluyosun,kotu oynadigin icin kyfur yersen de altta kalmiyosun sen de ediyosun.kufur felan edemez taraftara .
Kendini Belhanda'nın yerine koy taraftar senin ailene, karına, çocuğuna laf edecek sen ne diyeceksin? Özür mü dileyeceksin :D

ben febeliyim dediğinde anlamamız lazımdı.Beyni çalışan biri neden febeli olurki.Ama çokta üstüne gitmeyelim kendisi Alman Mesut Türk tarihini bilmemesi doğal
Almanyalı biri Bayern, Dortmund, Frankfurt, Berlin bu veya diğer Bundesliga takımlarını tutar, biz belhanda hangi takımlı veya Diagne çocukken hangi takımı tutuyordu diyormuyuz

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt