Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrAslan bugün yönetimin borazanlığını yapıp hocaya ve GS ye ihanet etmiştir. Konunun Götsel başkan olmadığını akıllı adam anlar.

Bu ortamda bırak transfer yapmayı bu dağılmışlıkla bu takımın şampiyon olması mümkün değil. Kulübün dibine dinamit atıldı bugün ultraslan tarafından.

ne güzel is bu futbolculuk bea.adam iyi oynayinca kral oluyosun,kotu oynadigin icin kyfur yersen de altta kalmiyosun sen de ediyosun.kufur felan edemez taraftara .
bazıları gerçekten şaşırmış 4 senedir leş futbol bide üstüne tonla para alıyor üstüne küfür edip haklı oluyor şimdi bide mağduru oynayıp burdan kendine pay çıkarma derdinde inşallah sene sonunda kurtuluruz..

bende bu yüzden sinirlendiğimden öyle bir cevap verdim kusura bakma renktaşım
sıkıntı yok renktaş, biz eziklerin kadrosunu , ne yapıp ne ettiğini onlar yaptığı gibi yapamayiz, küçük takımlar büyük takımları takip eder tartışır, bizi eziklerden ayıran budur zaten isterse Ronaldo dybala paketi yapsınlar bizi ilgilendirmez

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bazıları gerçekten şaşırmış 4 senedir leş futbol bide üstüne tonla para alıyor üstüne küfür edip haklı oluyor şimdi bide mağduru oynayıp burdan kendine pay çıkarma derdinde inşallah sene sonunda kurtuluruz..
Geldiğinden bu yana kendisine deli gibi küfür eden taraftara çiçek mi dağıtsın? Birisi senin "üzülerek söylüyorum" sürekli ailene küfür etse ne diyeceksin bir söylesene bana

Aaaaaaa Twitter Türkiye Gündeminde 1. Numarada ne var öyle🤔🤔🤔🤔🤔

Screenshot_20210112-200013.webp

transfer yapilsa bile hoca yeni sözlesme imzalama arefesinde olan emre akbaba'yi keser mi?

Sağ bek olarak çok zor onu biliyorum ama mert müldürü alabilsek müthiş olur. Gelecek olan yabancı sınırlamasında defans bölgesinde en az yerli oynatmalıyız.

senelerdir rezalet transfer dönemleri geçirilmese şu an çok rahat bu tarz transferler yapabiliyor olurduk.

şimdi ise ne vereceği belli olmayan heleki mevki olarak şu dönemde çok gereksiz olan malatyanın oyuncusunu 2 milyona alamıyoruz.
Koskoca Galatasarayı ne hale getirdiler.

:ubulut: alamayız alırlarsa bu zamana kadar yaptıkları tüm işler arasında en iyisi olur ama imkansız.

Yedirmezler bize. PSG falan bile devreye girer o adam için.

hiç izlemedim.
Bir arkadaş çöp diyor sen çok iyi diyorsun..
zaten çok iyiyse biz bu çapsız yönetimle bunu unutalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt