Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bu haldeyken bide Fatih hocayı düşünün içinde ne fırtınalar kopuyordur
Geçen hafta mesajı verdi zaten geçen yaz da harcama yapmadık diye

Malatya da bir bayim var yönetim kurulunda şimdi telefonda görüştük.Yusuf’u istemiş gerçekten Abdurrahim Albayrak maçtan önce görüşülmüş.Fiyat 3 milyon + satıştan pay diye açılmış.Maçtan sonra görüşeceklermiş tekrar
Aponun gülüsünlerinden bell

Hoca'ya messi bile versen kanatlara sokturup orta actirip, bos bos ondireklere orta actirip , mac'in icine ettirir.

Aytaç kara işimizi görürdü savaşçı ve kendini kanıtlamak için oynayan bir karakter tamda ihtiyacımız olan çin malı melo olurdu

Seneye şl de olursak üst düzey adam alırız bu sezon amaç bu ligi kotarmaksa ciddiyim aytaç yeter fazla bulandırmaya gerek yok takımı.

Etebo nzonzi seri vs getiriyoruz hep aynı aytaç gelsin hem kulübede de iyi bir alternatif
Aynen katılıyorum ve bence burda yıllardır çöp muamelesi görecek ama gelince şampiyon yapacak bu Aytaç hakikatten iyi topçu ve çalışkan birisi yıllardır takip ediyotum ve bence ortamdan daha iyi olacak

CPH2021 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiç izlemedim.
Bir arkadaş çöp diyor sen çok iyi diyorsun..
zaten çok iyiyse biz bu çapsız yönetimle bunu unutalım.

Sağlam bir oyuncu ve bize bırakmazlar diye düşünüyorum.

Çöp diyen neye göre yazıyor bilmiyorum ama yıllardır Fransa liginin tozunu yutmuş bir adam.

Burada fayda vermemesi imkansız. Gerçi boşuna konuşuyoruz imkansız bir transfer bana göre.

Bu yönetimden bağımsız normalde de bedavaya pek alabileceğimiz bir adam değil.

Son düzenleme:
Depar Sports

@DeparSports
· 4d

Ali Koç, yarın Yeni Malatyasporlu yöneticiler ile Youssouf Ndayishimiye için görüşecek.

Bence Yusuf bize gelmek istemiyor, ondan hic ortaliklarda yok :)

Alsın Yusuf u bir numarası yok zaten etobo gibi birşey

Seni ve takimi bu hale dusurunleri ibrasizlik sonrasi gorecegim.

Ekli dosyalar

• 20210112_214907.webp
    20210112_214907.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 53
1 milyon Euro'ya gidin Salih ile Aytaç i alın gelin 3 falan aman ha yazık bu Yusuf a

Yusuf çöp yav , ilk defa izledim

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Youssuf potansiyelli topçu ama 3 milyon falan verilmez ki haber Sekidika + 1 'di ona okey olurum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt