Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su ortam en sevdigim ortam.hoca kontrati ile ilgili sadece bi hatırlatma yapti ve butun taraftari,gercek taraftari arkasina aldi.yeni gelecek yonetimde artik bilmeliki fatih terimi olan kazanir.opsiyon devreye girer mayista.ote yandan fatih hoca bu durumdan cok güçlü cikar.rahat olun

Koskoca camia lisesi var,üniversitesi var zengin iş adamları var adam akılli kulübü yönetecek kimse çıkmaz mi arkadaş önce dursun şimdi bunlar yetti valla para yok transfer yok diyecekseniz çözüm üretemeyecek kadar beceriksizseniz ne işiniz var o koltuklarda..

twitterda ultralar normal taraftara ana avrat küfredip adres istiyor

FATİH TERİM Galatasaray efsanesidir. Hoca bugün kulübede moralsiz yanliz ve düşünceli bir şekilde bizim şuan hissettiğimiz hislerle oturuyordu hoca bunlari hak etmedi yönetim olacak şarlatanlar ve ultra aslan adındaki oluşum bu güne kadar Galatasaray'a ne verdi hangi kampanya hangi destek ancak kendi cikar ve menfaatlerine bedava kombine bilet adına yönetime ve içerideki derin Galatasaray fosillerine yalancılık yaptı bunu bugün daha iyi anladım aslolan GALATASARAY ve Fatih Terim efsanesidir. HOCAM yanliz değilsin bu yürekler seninle Yönetimde azıcık utanç olsa koç un bu tavırlarına hocaya destek çıkar tüm imkanları sunar gerekirse borc gerekirse kendi cebinden bi sekilde bu transferleri yapıp mayıs ayında koç a hanyayi kopyayı gösterirdi ama nerede o yürekli o gerçek galatasarayli yönetim.

Eğer oyle bisey varsa taraftara küfreden bir grup varsa onlara Galatasaray ne demek öğretmek lazım ultra aslan mis lan sizden olsa olsa ultra salaklar topluluğu olur takımına zarar veren bir taraftar grubu olur mu yazık

ua niye hemen bi aciklama yayinlamiyor ki
Yarin sacma sapan bi aciklama yaparlarsa olmaz hocamizin yanindayiz gibisine
Bu gece gelmeli aciklama

bunlar yasanmasi gereken surecler arkadaslar.bisey bildigimden degil,bişeyleri iyi bildigimden diyorum.bu gecenin yasanmasi lazimdi.fatih hocanin manevi destege ihtiyaci var bu sürecte,bunu da transfer donemindeki acizlikler sayesinde hallettik.transferdeki beceriksizlik bir tur kullanim gerekcesi oldu bize.🙂

ooo eski güzel günler.

Hatırladıkça gülerim yaw, favorimdir.

baksana şuna

7adc9da9844a1dc337656f476d891846.jpg
Artık görünmüyor reis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt