Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.845
- 43.836
- 3.888
Sezon bitti bu akşam, bence bir şey beklemesn kimse
Murph göreve
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon bitti bu akşam, bence bir şey beklemesn kimse
şu gündemin içinde beyaz bi zambak gibisinSu an oglakta pluton etkili yeniay oluyo reco.bil bakalim kim guclu cikacak bu surecten![]()
Ben dogrulari söylüyorum,kaos bir yasam felsefesi bizde,fatih hoca gelgitli dalgalari aslinda hazine olan bir padisah,denizinde vezir degil rezil olmak isteyenler gidecekreiz suan en nefis kafayı sen yasıyosun
uA yazmış mı#YalnızDeğilsinFatihTerim 83 bin tweet
şu korona ilk patladığında ülke ve dünya kargaşa yaşarken çıkıp dedin ya reiz fazla şaapmaya gerek yok ya bi iki haftaya aşı bulunur nasılsa diyeBen dogrulari söylüyorum,kaos bir yasam felsefesi bizde,fatih hoca gelgitli dalgalari aslinda hazine olan bir padisah,denizinde vezir degil rezil olmak isteyenler gidecek

Asilama surecinden bi haber bi gerizekaliydim ,ondandirşu korona ilk patladığında ülke ve dünya kargaşa yaşarken çıkıp dedin ya reiz fazla şaapmaya gerek yok ya bi iki haftaya aşı bulunur nasılsa diye
ulan bi kaç gündür durduk yere aklıma gelip duruyor yarılıyorum
nasil bi iyi niyettir yav
ft kurtadama dönüşecekSu an oglakta pluton etkili yeniay oluyo reco.bil bakalim kim guclu cikacak bu surecten![]()
yokuA yazmış mı
Insallah reco babyft kurtadama dönüşecek
estagfurullah üstad. iyi niyetlisin sadece.Asilama surecinden bi haber bi gerizekaliydim ,ondandirama fatih hoca konusu dogru.gokyuzunde cok zorlu etkiler var.saturn-uranus daha digerlerine neler yapacak izle
![]()