Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim

racon kesilmiştir

Trabzon macindan once de yoktu kimse sahnede,bisey demiyodunuz iyi giderken.naber sergen,yildizlar dogruymus diye dalgasina bile takilmadiniz.ki daha sezon basinda herkes hallu atariz diyodu.ben 2012deki gibi belki cekirdek bi kadroyla,fatih hoca ne yapar eder yaratir dedim kac kere.hangi biriniz tahmin etti lider olabileceğimizi...ben de etmedim.ama adamin kaderinde var,yaratmak isler kotuyken,zorken.neyse ben eglencesine yorumluyorum.sans gelir ama o topu kaleye sokmak veya uzaklastirmak benim isim değil.iyi forumlar,bi daha da alinti yapma kardesim
yahu ts maçı 2020 nın son haftası idi kimsenin olmaması normal değil mi sen 2021 için konuşmuştun zaten üstad
seneye bi girdik nefesi anca daha yeni aldık

yahu ts maçı 2020 nın son haftası idi kimsenin olmaması normal değil mi sen 2021 için konuşmuştun zaten üstad
seneye bi girdik nefesi anca daha yeni aldık
Osman zorlama ya,yorumlarimin hepsi duruyo,arkasindayim da yorumlarımın.Isler bir iyi gider,bir kotu gider.bu bi surec,sonuc onemli.ciddi sansimiz var,bu sene.
Ama hersey dort dortluk olmuyo.iyi forumlar kardesim

ulan gece gece sinirden yerimde duramıyorum. petre muhabbetine yaptığı kahpeliklerde daha çocuktum anlamıyordum. hala değişen bir şey yok.

Bu vesile ile yonetim bitmistir.Ultraslanda bu vesile ile azalarak biter insallah. Soyle delikanli bir baskan ciksa beles bilet vermese yahut stada almasa olay cozulecek aslinda

Osman zorlama ya,yorumlarimin hepsi duruyo,arkasindayim da yorumlarımın.Isler bir iyi gider,bir kotu gider.bu bi surec,sonuc onemli.ciddi sansimiz var,bu sene.
Ama hersey dort dortluk olmuyo.iyi forumlar kardesim
sinirlenme yahu bilirisn senin astrolojik bilgine inancım sonsuz
iyi forumlar ağabey.

Böyle bir şeye ihtiyaç vardı
İyi oldu

Himm.gercek meslegim de astroloji zaten,yuzde 10 bile sayılmaz bilgim ama neyse.biraz eglencesine biraz inancli soylemler bazen gerginlik yaratabilyo
bu tarot falan işlerinden de anlar mısın üstad
gerginlik çıkarma ciddili soruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt