- 3 Temmuz 2012
- 139.908
- 88.168
- 5.338
racon kesilmiştir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu ts maçı 2020 nın son haftası idi kimsenin olmaması normal değil mi sen 2021 için konuşmuştun zaten üstadTrabzon macindan once de yoktu kimse sahnede,bisey demiyodunuz iyi giderken.naber sergen,yildizlar dogruymus diye dalgasina bile takilmadiniz.ki daha sezon basinda herkes hallu atariz diyodu.ben 2012deki gibi belki cekirdek bi kadroyla,fatih hoca ne yapar eder yaratir dedim kac kere.hangi biriniz tahmin etti lider olabileceğimizi...ben de etmedim.ama adamin kaderinde var,yaratmak isler kotuyken,zorken.neyse ben eglencesine yorumluyorum.sans gelir ama o topu kaleye sokmak veya uzaklastirmak benim isim değil.iyi forumlar,bi daha da alinti yapma kardesim
klupte kaos bitmiyor
Osman zorlama ya,yorumlarimin hepsi duruyo,arkasindayim da yorumlarımın.Isler bir iyi gider,bir kotu gider.bu bi surec,sonuc onemli.ciddi sansimiz var,bu sene.yahu ts maçı 2020 nın son haftası idi kimsenin olmaması normal değil mi sen 2021 için konuşmuştun zaten üstad
seneye bi girdik nefesi anca daha yeni aldık
ben sana dedim inanmadin. bi halt yayinlamazlar gec kaldilar ztn. bugün yayinlamazlarsa biraksinlar.Birseyler var o kesin.
ultrAslan, yönetim ve Fatih Terim ile ilgili bir bildiri yayınlayacak
okudum ztn. bizim ali kemala da laf atan olmusbiraz twitterda gezersen normal taraftara yazdıklarını görüp kafayı yersin bunların amacı galatasaray degil
sinirlenme yahu bilirisn senin astrolojik bilgine inancım sonsuzOsman zorlama ya,yorumlarimin hepsi duruyo,arkasindayim da yorumlarımın.Isler bir iyi gider,bir kotu gider.bu bi surec,sonuc onemli.ciddi sansimiz var,bu sene.
Ama hersey dort dortluk olmuyo.iyi forumlar kardesim
Beleş bilet vermeseler zaten giremezler.Alayı çoluk çocuk götlerinde don yok.Bu vesile ile yonetim bitmistir.Ultraslanda bu vesile ile azalarak biter insallah. Soyle delikanli bir baskan ciksa beles bilet vermese yahut stada almasa olay cozulecek aslinda
okudum ztn. bizim ali kemala da laf atan olmus
kendisi banli burada. benim atmam dogru olmaz. kes felan demis istelink almamız gerekir
Himm.gercek meslegim de astroloji zaten,yuzde 10 bile sayılmaz bilgim ama neyse.biraz eglencesine biraz inancli soylemler bazen gerginlik yaratabilyosinirlenme yahu bilirisn senin astrolojik bilgine inancım sonsuz
iyi forumlar ağabey.
bu tarot falan işlerinden de anlar mısın üstadHimm.gercek meslegim de astroloji zaten,yuzde 10 bile sayılmaz bilgim ama neyse.biraz eglencesine biraz inancli soylemler bazen gerginlik yaratabilyo