Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben dogrulari söylüyorum,kaos bir yasam felsefesi bizde,fatih hoca gelgitli dalgalari aslinda hazine olan bir padisah,denizinde vezir degil rezil olmak isteyenler gidecek
şu korona ilk patladığında ülke ve dünya kargaşa yaşarken çıkıp dedin ya reiz fazla şaapmaya gerek yok ya bi iki haftaya aşı bulunur nasılsa diye
ulan bi kaç gündür durduk yere aklıma gelip duruyor yarılıyorum :asd:
nasil bi iyi niyettir yav

şu korona ilk patladığında ülke ve dünya kargaşa yaşarken çıkıp dedin ya reiz fazla şaapmaya gerek yok ya bi iki haftaya aşı bulunur nasılsa diye
ulan bi kaç gündür durduk yere aklıma gelip duruyor yarılıyorum :asd:
nasil bi iyi niyettir yav
Asilama surecinden bi haber bi gerizekaliydim ,ondandir🙂 ama fatih hoca konusu dogru.gokyuzunde cok zorlu etkiler var.saturn-uranus daha digerlerine neler yapacak izle🙏

Yönetim başarısız falan değil başarısız olmak farklı bunlar hainlik yapmıştır

tüm transfer dönemlerinde emir almış gibi yapmaları gerekenleri bilerek yapmamışlar ve hainlik mertebesine ulaşmışlardır

Sumudica sürecinde adamı kovmak için açıklama yapmaya zorladılar ve açıklamayı alıp bakın kovmak zorunda kaldığa getirdiler

hocayıda şuan o açıklamaları yapmak zorunda bırakıp her ne kadar bunlarda o gö. yok desemde bi anda bakın böyle açıklama yaptı bizde görevden aldık diyebilirler bi o kaldı yapmadıkları

3.gidişi bjk maçından sonra olmuştu tam bi kaos ortamıydı,şimdi yine bjk maçı var inş aynı şeyler tekrarlanmaz

Asilama surecinden bi haber bi gerizekaliydim ,ondandir🙂 ama fatih hoca konusu dogru.gokyuzunde cok zorlu etkiler var.saturn-uranus daha digerlerine neler yapacak izle🙏
estagfurullah üstad. iyi niyetlisin sadece.
yıldızlar konusunda ise biliyosun en son konusup umut verdiğinde g.b maçına kadar nefes alamamıştık istersen oradan yurume daha

Harbiden gelen gideni aratırmış.

Dursun'dan daha kötü olmayı nasıl becerdiniz?

Utanmadan Albayrak birdahkine aday olmayı düşünüyormuş.

Çok ilginç işler bunlar.

Ama memleket ilginç, ne beklersin.

sonunda taraftarı cıldırttınız

buyrun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt