Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer oyle bisey varsa taraftara küfreden bir grup varsa onlara Galatasaray ne demek öğretmek lazım ultra aslan mis lan sizden olsa olsa ultra topluluğu olur takımına zarar veren bir taraftar grubu olur mu yazık
görünce şok oldum bazı mesajları rtaş
sanki fbliye sövüyor adam

Su ortam en sevdigim ortam.hoca kontrati ile ilgili sadece bi hatırlatma yapti ve butun taraftari,gercek taraftari arkasina aldi.yeni gelecek yonetimde artik bilmeliki fatih terimi olan kazanir.opsiyon devreye girer mayista.ote yandan fatih hoca bu durumdan cok güçlü cikar.rahat olun
bizde sulh yapalım artık baby.

Bu yönetim yeri gelir oyuncuların maaşını bile ödemez..

Bu saatten sonra transfer falan olmaz beklemenin lüzumu yok.

bunlar yasanmasi gereken surecler arkadaslar.bisey bildigimden degil,bişeyleri iyi bildigimden diyorum.bu gecenin yasanmasi lazimdi.fatih hocanin manevi destege ihtiyaci var bu sürecte,bunu da transfer donemindeki acizlikler sayesinde hallettik.transferdeki beceriksizlik bir tur kullanim gerekcesi oldu bize.🙂
bu arkadaş ultraaslan forum sorumlusudur istediginizi yapın

Elin oğlu nerede biz neredeyiz. Adamlar gençleri nasıl daha iyi yetiştirebiliriz, daha iyi taktikler nasıl üretiriz derdindeyken biz hala ua ne dedi, hoca ne cavap verdi, yönetim ne yaptıyla uğraşıyoruz. Bu kafayla bizden bir bok olmaz.

Yönetim "getir" organizatörluğü ile evlere sucuk,sosis,salam gönderip Ultraslan'a açıklama yaptırınca hocam kızmış herhal.O yüzden derin bir yalnızlık hissetmiş.Zaten bir yandan transfer yapamayip sürüncemede bırakan bir yandan da eldeki oynayan Oğulcan gibi oyuncuları da ceza alma riskine karşı koruyamayıp pasif kalan yönetim benim için artık"yok"hükmündedir.Hocaya da zaten o kadar açıklama yaptığı halde gel şu transfer hakkında görüşelim bile denmemiş ki maalesef artık iyice umudu kesmiş.Maçta kenarda sus pus oturmasindan bir şeyler olduğunu hissetmiştim.Bu sezonu kaybettik, canınız-canimiz sağolsun.

Son düzenleme:
gece gece negatif yükleme knk
Valla geçen sene Rize maçından önce şampiyon olamayız bu dakikadan sonra yazmıştım.

Hoca olumsuzsa, kafası başka yerdeyse şampiyon yapamaz, kafası sahada olursa da sonları iyi oynar orada kolay kolay kimse durduramaz.

bunlar yasanmasi gereken surecler arkadaslar.bisey bildigimden degil,bişeyleri iyi bildigimden diyorum.bu gecenin yasanmasi lazimdi.fatih hocanin manevi destege ihtiyaci var bu sürecte,bunu da transfer donemindeki acizlikler sayesinde hallettik.transferdeki beceriksizlik bir tur kullanim gerekcesi oldu bize.🙂
reiz suan en nefis kafayı sen yasıyosun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt