Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 43.015
- 37.430
- 3.798
İyi oldu iyi. Yepyeni bir vizyon lazımdı artık kulübe yeni yönetim, yeni taraftar grupları falan yepyeni bir vizyon ile daha güçlü ve safraları atarak çıkarız bu kaostan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu aksamdan sonra ne transferi.Zaten gerekte kalmadi.Etobo gibi adamlara para dokecekler.komik olan uA daha dogrusu Yönetim tükürdügünü yalayip göksel ile görüsmeye gidecek. 1-2 mio da daha fazla koyma mecburiyetinde olacaklar. hoca + GERCEK TARAFTARI anca irfancan az olsa rahatlatir. hatta oyunculari bile
hepsinin profilde ua bilmem üni sorumlusu bilmem bişey sorumlusu yazıyor asdasdualı dağ kaçkınları twitterda kadın erkek çoluk çocuk demeden herkese küfür ediyor, deplasman otobüsüne binmekle pankart hazırlamakla övünüyorlar
adamlarin son satiri bile öyle bize laf atiyorlar güya. ulan dursundan kurtaran onlar degil BIZDIK BIZ. Bunlar adam dövüyordu dursuna karsi olanualı dağ kaçkınları twitterda kadın erkek çoluk çocuk demeden herkese küfür ediyor, deplasman otobüsüne binmekle pankart hazırlamakla övünüyorlar

Yönetim artık gider,ua yeniçeri gibi kapatılır. Başkanlık lise oylamasından kalkar. Bu yazdıklarım yakında oluşacaktır.komik olan uA daha dogrusu Yönetim tükürdügünü yalayip göksel ile görüsmeye gidecek. 1-2 mio da daha fazla koyma mecburiyetinde olacaklar. hoca + GERCEK TARAFTARI anca irfancan az olsa rahatlatir. hatta oyunculari bile

Harbi bunlar ne böyle ülkü ocağı gibi herkes bişeyin başkanıhepsinin profilde ua bilmem üni sorumlusu bilmem bişey sorumlusu yazıyor asdasd