Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonra yonetim Fener baskanindan bizim icin daha zararli deyince fener dilosu oluyoruz

ualı dağ kaçkınları twitterda kadın erkek çoluk çocuk demeden herkese küfür ediyor, deplasman otobüsüne binmekle pankart hazırlamakla övünüyorlar

komik olan uA daha dogrusu Yönetim tükürdügünü yalayip göksel ile görüsmeye gidecek. 1-2 mio da daha fazla koyma mecburiyetinde olacaklar. hoca + GERCEK TARAFTARI anca irfancan az olsa rahatlatir. hatta oyunculari bile
bu aksamdan sonra ne transferi.Zaten gerekte kalmadi.Etobo gibi adamlara para dokecekler.

ualı dağ kaçkınları twitterda kadın erkek çoluk çocuk demeden herkese küfür ediyor, deplasman otobüsüne binmekle pankart hazırlamakla övünüyorlar
adamlarin son satiri bile öyle bize laf atiyorlar güya. ulan dursundan kurtaran onlar degil BIZDIK BIZ. Bunlar adam dövüyordu dursuna karsi olan

unsal diye biri vardi,

suan napiyor acaba :puhaha:

Bu unf olayında bilgi kirliliği var. Keremin takip ettiğini bilmeden çıkardı yazıyorlar mesela.

Yanlış bilgi vermek hata böyle durumlarda.

Arda çıkardı yeter, diğerlerinden emin bile değiller.

şu herif her taraftara sövüp tehdit ediyor spamlayın

komik olan uA daha dogrusu Yönetim tükürdügünü yalayip göksel ile görüsmeye gidecek. 1-2 mio da daha fazla koyma mecburiyetinde olacaklar. hoca + GERCEK TARAFTARI anca irfancan az olsa rahatlatir. hatta oyunculari bile
Yönetim artık gider,ua yeniçeri gibi kapatılır. Başkanlık lise oylamasından kalkar. Bu yazdıklarım yakında oluşacaktır. :)
İrfan'nın gelmesi göksel gümüşdağ olduğu sürece iptal olacaktır,nedeni belli.
Hayırlısı neyse o oldu.

:kırmızıkalp: :sarıkalp: :asd:

Ben zaten takip etmiyodum,Gs taraftar hesaplarından nefret ediyorum.mesela forza cimbomu falan hiçbirini takiplemedim,engelledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt