Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocayı yollama ihtimalleri zaten yokta kendileri de istifa etmez Mayıs'a kadar burada kalacaklar farklı birşey olması mucize olur.

gelecek olan yönetim inşallah planlı programlı çalışır , her transfer döneminden 6 ay önce planlı şekilde girişimler başlamalı, scoutlarin verdiği isimler transfer sezonu açılmadan en az 4 ay önce yoklanmali , iş bitirecek adamlar lazım öyle 6 milyonu duyunca gomisi düşünmeden satıp nasılsa vagner love alırız kafasıyla en kötü Anadolu topçusu alırız kafası, Galatasaray'ı yönetecek kafa değildir bunlar Galatasaray'dan istifa ettirildikten sonra derhal deport edilmeli , maç izlemek için tribüne bile sokulmamalidir

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dediğin gibi 6 yı görünce donu indirdiler, sonra o Gomis Asya Şampiyonlar ligini kaldırdı, zaten o kadar yerlerdeki artık bizim kalitemiz Asya ŞL ye gidelim çakma falan olursa olsun.
nasılsa beleşe vagner love yada Anadolu çöpü alırız mantığı ile hareket ettiler 1 yıl forvetsiz oynadık sonrada aynen düşündüklerini yapıp Anadolu çöpü diagneyi aldılar, Gomisin yarısı gelip giden forvetlerin tamamının 10 tanesi ederdi

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dünkü destekten sonra nereye yolluyor hocayı acaba
Kimse cesaret edemez. 130 bin küsur destek tweeti gelmiş
Hâlâ da gelmeye devam ediyor

Gomisin mevzusu başkanla aynı asansöre binip onu tanımadı diye koptu.

Sonrasında olan her şeyin sebebi o.

Şimdi hocayı severiz, sayarız ona şüphe yok, Galatasaray tarihinin en önemli parçasıdır bana göre ama hocam sen bu yönetimdekilerin ne mal olduğunu yeni mi öğrendin de böyle trip atıyorsun mikrofonlar önünde. Bu bence yanlış, herifler zaten züğürdün teki, olanında cebinde akrep var, e yani durduk yere sorun çıkartıyoruz. Bence hocam bu yönetimden de bu takımdan da bir cacık olmayacağını anladı, sorun bende değil bakın görün demenin altyapısını yapmıştır bu tavrıyla. Yani olası başarısızlığı üstünden atmak istiyor gibi geliyor bana.

Yarın istifadan aşağısı kesmez
Hocanın yanındayız açıklaması fasa fiso olur
Şimdi mi aklınıza geldi diye sorarlar adama
Gunay & Albayrak ikilisinin arka kapılardan kaçışlarını unutmayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt