Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomisin mevzusu başkanla aynı asansöre binip onu tanımadı diye koptu.

Sonrasında olan her şeyin sebebi o.

Bunu okuyunca aklima geldi, yurt disinda taraftarlarin cogu kulübünün baskanini bile tanimaz cünkü bu adamlar hic ortalarda gözükmez medyatik falan degillerdir biz de oldugu gibi.

Masallah Türkiye'de Süperlig takimlarinin baskanlarini herkes taniyor, ben mesela Bundesliga da 3 takimin baskanini taniyorum Bayern, Dortmund ve benim sehrimin takimi oldugu icin Gladbach baskani. Digerlerine hic denk gelmedim daha.

Terim ve oyuncuların ua tepkisinden sonra irfan transferinin önü tekrardan açıldı bence

linc yiyebilirim ama suan istifayi pek mantikli bulmuyorum, savunmuyorum bu yonetimi o ayri ama 3 ay sonra gidecekler zaten

nasılsa beleşe vagner love yada Anadolu çöpü alırız mantığı ile hareket ettiler 1 yıl forvetsiz oynadık sonrada aynen düşündüklerini yapıp Anadolu çöpü diagneyi aldılar, Gomisin yarısı gelip giden forvetlerin tamamının 10 tanesi ederdi

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tef çalıp gönderdiğimiz Dursun zamanından ellerine kalan kadroyu hatırlayalım

Maicon
Serdar a.
Mariano
Fernando
Belhanda
Feghouli
Gomis
Garry

Bu adamları gar vurup yerine çer çöp koyup yetmeyip yetişen ozanı da ( allah shalkeden razı olsun) satıp bütün bu parayı hiç ederek ve kimseyi almayarak bende kar yaptırırım takıma

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu apo şimdi gider hocaya yağ çekip yaranır yine. bütün bu olayların baş sorumlusu onun beceriksizlikleri. yönetimle birlikte o da bidaha floryanın önünden geçmemek üzere kulüpten elini ayağını çekmeliler.

Aptraym istifa etsin yeter
yönetim etse seçim olmak zorunda değilmi
o da olmuor

Gomis'in kasığına para sıkışmış haberini sence yönetim mi yaptırdı?

Yoksa ilk geldiği zaman bizden habersiz flroyadan haber sizmaz, sizarsa da bizim bilgimiz dahilinde sızar diyenler mi?

Bazıları gomis'in kendi önüne geçmesini egosuna yedirememiş olabilir mi?
Sırf bu ego yüzünden 50 milyon Euro çöpe gitti

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!
Yazik sana seninde bu ultralardan bi eksigin yok fazlan var

Edemiyorlar ki. Sadece cengiz edebiliyor. Apo 3 ay baskan olur ozmn. Istifa etme süresi Gecmis galiba
Edilebiliyormuş. O zamanda 3 ay yönetmek için birileri atanır diyorlar bu da Divan başkanı olur diyorlar. Genel kuruldan bir kaç kişi öyle demişti yani yönetim istifa ederse Eşref Hamamcıoğlu seçime kadar götürür.

Ne biçim bi filmin içine girdik transfer yapamazlar doğru düzgün açıklama yapamazlar lan istifa bile edemiyor adamlar ya şaka gibi yeminle

Şimdi hocayı severiz, sayarız ona şüphe yok, Galatasaray tarihinin en önemli parçasıdır bana göre ama hocam sen bu yönetimdekilerin ne mal olduğunu yeni mi öğrendin de böyle trip atıyorsun mikrofonlar önünde. Bu bence yanlış, herifler zaten züğürdün teki, olanında cebinde akrep var, e yani durduk yere sorun çıkartıyoruz. Bence hocam bu yönetimden de bu takımdan da bir cacık olmayacağını anladı, sorun bende değil bakın görün demenin altyapısını yapmıştır bu tavrıyla. Yani olası başarısızlığı üstünden atmak istiyor gibi geliyor bana.
Olası başarısızlık zaten hocanın üzerinde değil ki
Ömer bayram(akhisar sol bek)
Oğulcan(Rize yedek)
Taylan(küme düşen erzurum)
Emre T.(Küme düşen kayseri)
Fatih(Kasımpaşa 2.kaleci)
Bu topçularla ne bekleniyor ki Allah'tan nasıl olduysa Marcao Luyindama bağlamışız bunlar dışında da bonservisini aldığımız lig dışından topçu yok galiba böyle yönetim mi olur

Bu arada olayı burada transfer sanan ve 2-3 oyuncu alınınca olay kapanacak sananlar var alakası yok bence. Olay transferden ziyade hoca arkasından konuşmak, yüzüne başka sonra başka söylemek diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt