Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidenler

C31B572C-10E9-4C0E-BBF3-20DCF117C2FD.jpeg

Gelenler
E346CD46-D5A3-4D7D-A6D4-2CA352528068.webp

Ana Sayfa Zaman Akışın

galastuff

@galastuff

·
1d

Kulüpler Birliği, yabancı sayısının 16'ya çıkarılması yönünde tavsiye kararı aldı. Karar TFF'ye sunuldu. [via
@ajansspor
]

:D baktılar bizim yerliler iyi yükseliyor. Her neyse eğer bu olursa ki bildiğim kadarıyla yeni kural minimum 3-5 sene kalacak. bu kural yada 16 olmaz ama 12'de yada 11 yaparlar İrfan Can'a falan bu kadar para vermeye hiç gerek yok demek.

Ana Sayfa Zaman Akışın

galastuff
@galastuff

·
1d

Kulüpler Birliği, yabancı sayısının 16'ya çıkarılması yönünde tavsiye kararı aldı. Karar TFF'ye sunuldu. [via
@ajansspor
]

:D baktılar bizim yerliler iyi yükseliyor. Her neyse eğer bu olursa ki bildiğim kadarıyla yeni kural minimum 3-5 sene kalacak. bu kural yada 16 olmaz ama 12'de yada 11 yaparlar İrfan Can'a falan bu kadar para vermeye hiç gerek yok demek.
Fenerbahçenin full yabancı hamlelerinden sonra böyle kararların alınması çok normal. bize de yarıyor bu durum çünkü yerli oyuncu kalitemiz çok kötü.

Hic ses cikarmaya biz demistik diye yurumeye gerek yok yabanci konusunda. Ffp bitiyor kekolari hic uyandirmayak konusup

Bjknin rolü vardır kesin 14 oynayan 4 de kadrodışı 18 yabancısı var şu anda fener 14ü de dolduramadı diye biliyorum bizim işimize yarar aslında 16 olması transfer yapabilsek ozornwafor kalabilir mesela ya da kulübü geri almam diyen etebo durabilir bi kenarda

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada başka hoca gelsin diyenlere lafım.

O başka hoca olsaydı zaten ağustos ya da eylülde istifa etmişti.

Şu ortamda kimse durur mu yav
Vallahi ben futbolda yeniliği ve yeni yüzleri severim ama yenilik hoca ile değil komple olmalı yani yeni başkan yeni yöneticiler bıktım artık Albayrak, Ali Dürüst falanlardan hatta bence bu UA ile olanlarda iyi oldu olması gerekiyordu ve illa olacaktı çünkü şimdi ya UA'da bu yiyici yönetici kısım temizlenecek ve onlarda kendi içinde yenilik yapacak yada yeni taraftar grupları yavaş yavaş çıkacak veya taraftar grubu çıkmayacak ama UA yinede etkisini kaybetmiş olacak bence bu her anlamda safraların temizlenmesi için güzel oldu ama hocanın safralar temizlenirken 1-2 sene daha kalması lazım artık çünkü sancılı bir süreç olacak başka Td bunu yönetemez ama Terim ile yeni gelecek güçlü bir yönetim bu sancılı süreci daha iyi yönetir.

Bu güne kadar ne söyledikleri doğru çıktıda bu doğru çıksın sallıyorlar işte ya tutarsa diye sonuçta yarın yönetim ya istifa edecek ya hocayı kovacak yada ffp bilmem ne şöyle oldu böyle oldu diye boş bir açıklama yapacak zaten başka bir ihtimal yok ki.

kupayi direkt fbye versinler yav
geri kalan takimlar ikincilik icin oynasin

hemen kabul etmisler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt