Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lincolnu yiyen bulent korkmazi ben görmek istemem bir daha gsde

Bülent korkmazmi? Bunlar cildirmis aga,
transfersiz bu dönemi kabul edecek bülentten daha iyi 1 evlat bulamazlar.

bunlar doğruysa eğer, ki sanmıyorum. başımızda fenerbahçenin önünü açan bir başkan ve yönetim ekibi var demektir. çok net.

Alınan bu kararla hainliklerini tescillemiş olurlar.

transfersiz bu dönemi kabul edecek bülentten daha iyi 1 evlat bulamazlar.

bunlar doğruysa eğer, ki sanmıyorum. başımızda fenerbahçenin önünü açan bir başkan ve yönetim ekibi var demektir. çok net.

Alınan bu kararla hainliklerini tescillemiş olurlar.
terimle 4.olup kadroya türk çöpleri dolduracağıma bülent agabeyle 4.olur mücadeleci koşan bir takım izlerim şaka değil yönetimde sezon sonu gider zaten yeni başkan seçeriz

Transfer doneminde konusulan seylere bak, yoneten insanlar degisiyor ama zihniyet degismiyor yillardir aynisi

Cümleten geçmiş olsun...

Ali Koç'un salak salak sırıtışı şu an gözümün önüne geliyor.

Allah belanızı versin ffp falan bitip güzel günler yakınken yine durduk yere ayağımıza sıkıyoruz.

terimle 4.olup kadroya türk çöpleri dolduracağıma bülent agabeyle 4.olur mücadeleci koşan bir takım izlerim şaka değil yönetimde sezon sonu gider zaten yeni başkan seçeriz
Bülent korkmazin kewelli defans oynatmasi zaten her seyi acikliyor. Müthid taktisyen

it kopuk bile şu habere nasıl çılgınlar gibi seviniyor.

adamlar her hafta mobese bile görse bize laf söylerken, bir yerleri yemeyenler Fatih Hoca' yı yiyecekler, itin kopuğun ekmeğine yağ sürecekler.

yatacak yeriniz yok, cehenneme kadar yolunuz var, geberin, satılmışlar

Evet burdaki hainler de gün yüzüne çıkmaya başladı şu durumda Terim gitsin başkası gelsin diyen kulübün menfaatlerini düşünmüyodur kesinlikle tabi kripto da olabilir.

Fatih Terim i eleştiriyoruz kafası başka yerlerde evet ama bu şekilde gönderilmesi isyan çıkartır

Transfer falan yapacağımız yok zaten şampiyonluk uzak ihtimal gözüküyor dün hoca mayısta bitiyor kontratım ondan sonra giderim demişken bu şekilde kovulması Galatasaray tarihinin yaşayan efsanesine hakarettir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt