- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
lincolnu yiyen bulent korkmazi ben görmek istemem bir daha gsde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfersiz bu dönemi kabul edecek bülentten daha iyi 1 evlat bulamazlar.Bülent korkmazmi? Bunlar cildirmis aga,
terimle 4.olup kadroya türk çöpleri dolduracağıma bülent agabeyle 4.olur mücadeleci koşan bir takım izlerim şaka değil yönetimde sezon sonu gider zaten yeni başkan seçeriztransfersiz bu dönemi kabul edecek bülentten daha iyi 1 evlat bulamazlar.
bunlar doğruysa eğer, ki sanmıyorum. başımızda fenerbahçenin önünü açan bir başkan ve yönetim ekibi var demektir. çok net.
Alınan bu kararla hainliklerini tescillemiş olurlar.
Bülent korkmazin kewelli defans oynatmasi zaten her seyi acikliyor. Müthid taktisyenterimle 4.olup kadroya türk çöpleri dolduracağıma bülent agabeyle 4.olur mücadeleci koşan bir takım izlerim şaka değil yönetimde sezon sonu gider zaten yeni başkan seçeriz
ömer bayramları oğulcanları izlemekten kurtuluruz belkiBülent korkmazin kewelli defans oynatmasi zaten her seyi acikliyor. Müthid taktisyen
Fatih terim ile koşmayan bülent korkmazla ucup kacacak. Aynenömer bayramları oğulcanları izlemekten kurtuluruz belki
Kaddafi gibi miapoyu sokak ortasinda tekme tokat dövseler zerre üzülmem
yönetim görürsünüz fatih terim gidince 3-4 tane adam getirecek bi andaFatih terim ile koşmayan bülent korkmazla ucup kacacak. Aynen
Bu olabilir. Haklisin. Bunlardan öyle bi hareketi beklerimyönetim görürsünüz fatih terim gidince 3-4 tane adam getirecek bi anda