Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes birsey salliyor
Mustafa Cengiz bile ne konusacagini bilmiyordur

Yav ne bekleniyordu ki böyle bir şeyin olmayacağı ayan beyan ortada, Mayıs'ta bırakıp gidecek yönetim böyle bir hamleye kalkışır mı hiçbir mantığı yoktu. Fatih hoca Mayıs'a kadar burdayım dedi yönetim değişince kontratı uzatır işte.
Onlar bizi her transfer döneminde delirtiyor
Biraz da biz onlara baskı yapalım

Kendi kendimizi kaosa soktuk rezillik ya neredesin Apo bey hani hocanı çok seviyordun şimdi gitmesinimi sağlayacaksın .Fatih Terim olmasa bu takım bu sene ne olurdu acaba bi düşünün yapmadığınız yapamadığınız satamadığını transferlerle ne duruma gelirdi dua adin hocaya . Yarın inşallah bi delilik yapıp hocayla yollar ayırmasınız yoksa BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI ozaman ayaklanır.

Yarın cengizin tek açıklayabilecek şey başkanlığıda hocaya bıraktık açıklamasıdır.
Hocayı basın toplantısı ile kovabilecek bir göt hiçbirinde mevcut değil.
Terim hakkında olumsuz bir yorum yapsınlar cesur adamlarına derim. Terim canlı yayında hot desin yarisi ağlamaklı olur.

Ek olarak geri vites gösterip onyekuruyu aciklayabilirler

Milletin gözü kör olmuş. Onca çöp transfer yapıldı rezil bir oyun oynuyoruz, cengiz sanki terim'in kafasına silah dayayıp aldırttı onca topçuyu. Daha bu sene hakan mert yandaş ve mensahı alacaklardı az daha.
Herkes suçlu terim masum. Geçiniz bu işleri.
Yönetim ve Teknik kadro toplanıp hepsi bir istifa etmeli. Takıma yeni kan lazım gerek yönetim gerek topçu gerek hoca.
Görüyorum ve arttırıyorum; aslında profesyonel bir yönetim anlayışı gerekli.Tıpkı Ünal Aysal'in dediği gibi.Takimda çalışan herkes maaşlı elamandır.Gorevini, sınırlarını bilir.Plan, program,hedef ne varsa sezon başı belirlenir ve işleme konulur.İki bir önündeyim, arkasındayım,ebeledim,sobeledim, canım sıkıldı, basım ağrıdı, ağrıdı dişim,çok içmişim... Sirke çevirdiler koca kulübü.Sanirsiniz kiı zorla tutuluyor insanlar.Kimse vazgeçilmez değildir.Biz profesyonel olmaz isek maalesef bu bozuk düzende bütün taraftarlar biliyor ki (tecrübe edinildi defalarca)hem yeni gelecek yönetim de teknik heyet de daha vasat çıkacaktır(Dursun Özbek-Hamza Hamzaoğlu gibi).

Juve maçını izliyorum
Sağda Wesley diye bir çocuk var 2000li
Juve geçen ocakta 1.5 milyona almış
Fırtına gibi baskıda da sakin kaliyor
Biz irfan can mahmutcan kerimcan uğraşıyoruz daha
Hoca da diyorki biz buluyoruz alamıyorlar
1.5 milyona da oyuncu bulursun
Ama kim uğraşacak yurt dışı uçak seyehat vs
Yönetim artik aliyi veliyi bıraksın işine baksın
Alt liglerde de ne cevherler var
Biraz icraat artik

Musti yarin hocaya sallar ve istifa etmesini bekler bence

Juve maçını izliyorum
Biraz icraat artik
bulundu ama alınmadı

Yarın cengizin tek açıklayabilecek şey başkanlığıda hocaya bıraktık açıklamasıdır.
Hocayı basın toplantısı ile kovabilecek bir göt hiçbirinde mevcut değil.
Terim hakkında olumsuz bir yorum yapsınlar cesur adamlarına derim. Terim canlı yayında hot desin yarisi ağlamaklı olur.

Ek olarak geri vites gösterip onyekuruyu aciklayabilirler
kulup terimin çiftliği olmus bu yuzden yonetim cikip da kovamaz ama baskanlik statusu ayaklar altina alindi sirf taraftarin terim biatciligi yuzunden
terim bu kulupte kaldigi surece herkes piyondur yonetiminden teknik ekibine kadar

bulundu ama alınmadı
Onu diyorum abi
Bulup almamak başka bir fantazi
1.5 milyona oyuncu kiralamaktan bıktık artik
Sezon başı kalan paraya Berat Özdemir bile alınırdı
Beceriksizlik umursamazlık başka bişey degil

Milletin gözü kör olmuş. Onca çöp transfer yapıldı rezil bir oyun oynuyoruz, cengiz sanki terim'in kafasına silah dayayıp aldırttı onca topçuyu. Daha bu sene hakan mert yandaş ve mensahı alacaklardı az daha.
Herkes suçlu terim masum. Geçiniz bu işleri.
Yönetim ve Teknik kadro toplanıp hepsi bir istifa etmeli. Takıma yeni kan lazım gerek yönetim gerek topçu gerek hoca.
Neresi kör olmuş canım kardeşim? Adam her sene belki 20 kişilik liste sunuyor capsizlara,adamlar alabilmeyi birak anca rodop gibi adamlara isimleri sızdırıyorlar. Oyuncu satamayıp bu bahsettiğim isimleri 100 200 bin euro farkla kaptiriyorlar. Teknik direktörünün istediği listeden tek bir kişiyi alamayıp arkasından bir sürü algı yaratıp bonservissiz alinabilecek adamları topladılar kadroya. Hoca Etebo harici hepsinden de çatır çatır verim alıyor. Allah aşkına biraz mantıklı izanli davranin. O listede bulunan ucuz oyuncular şu anda ne durumda ona bakın veya. Şaka gibisiniz.

kulup terimin çiftliği olmus bu yuzden yonetim cikip da kovamaz ama baskanlik statusu ayaklar altina alindi sirf taraftarin terim biatciligi yuzunden
terim bu kulupte kaldigi surece herkes piyondur yonetiminden teknik ekibine kadar
Ve sen profil fotoğrafına Baba Gündüz'ü koyuyorsun. Inanılmaz bir ironi,tebrikler.

Juve maçını izliyorum
Biraz icraat artik
Hoca atarken mangalda kul birakmiyo masallah. Kimi bulmuslar 1.5 milyonlukta alamamisiz? Luyindama 8 milyon, Marcao 4 milyon (ki bunlar iyi transfer), Diagne 13 milyon, Babel & Falcao 8.5 milyon maas, vs vs vs. Kisacasi ucuza adam bulduklari yok. Ozorn gibi bedavaya bulduklarimizida oynatmiyor hoca. Demekki tam hazir olmuyolar. Juve'de scout vardir. Bizimkiler gibi oturdugu yerden youtube videolari izleyerek rapor hazirlamiyodur. Insanin dusundukce akli cikiyo. Adam gibi scout'u olan bir takim Diagne'ye verilen parayla ise yarayacak en az 3 futbolcu getirebilir.

terimi koysaydim dedigin olabilirdi belki
Sana göre profil fotoğrafın olan efsanemizde kulübü babasının çiftliği yapmış oluyor. Ortada bir yönetim olsa ve her gereken yapılıp yine bu durumda olsak eyvallah. Biraz düşünmeni tavsiye ederim. Tek bir insan sırf bu kulübün efsanesi diye bütün yükü sırtına almamalı. Sevgiler.

Sana göre profil fotoğrafın olan efsanemizde kulübü babasının çiftliği yapmış oluyor. Ortada bir yönetim olsa ve her gereken yapılıp yine bu durumda olsak eyvallah. Biraz düşünmeni tavsiye ederim. Tek bir insan sırf bu kulübün efsanesi diye bütün yükü sırtına almamalı. Sevgiler.
yav niye bana gore oyle oluyor ne alaka profil fotom baska bi sey olsa sen o yorumu yapacak miydin yav al degiseyim istersen baska bi sey yapayim da bu manasiz sohbete devam etmeyelim ister misin? terim hangi yonetimle sorun yasamadi butun herkes hatali 30 senedir sadece terim hakli boyle mi diyelim reis
butun yuku sirtina almamali diyosun da neyin yukunu aliyor her gidisi enkaz onun yerine gelen adamlar aliyor yükü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt