Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.143
- 4.969
- 823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim dediğin topçuyu almıyorsa çıkarsın erkekçe ben yokum o zaman size kolay gelsin dersin ceketini alır gidersin. Terim'in izini olmadan sicmaya gidemez kimse, bütün transferler tabiki terimin doğrultusunda olmuştur. Boşuna lagaluga yapmayın apo ile takımı Çiftliğe çevirdiler. Egosu yüzünden ne hale geldik. Kimse Galatasaray'dan üstün değildir.Neresi kör olmuş canım kardeşim? Adam her sene belki 20 kişilik liste sunuyor capsizlara,adamlar alabilmeyi birak anca rodop gibi adamlara isimleri sızdırıyorlar. Oyuncu satamayıp bu bahsettiğim isimleri 100 200 bin euro farkla kaptiriyorlar. Teknik direktörünün istediği listeden tek bir kişiyi alamayıp arkasından bir sürü algı yaratıp bonservissiz alinabilecek adamları topladılar kadroya. Hoca Etebo harici hepsinden de çatır çatır verim alıyor. Allah aşkına biraz mantıklı izanli davranin. O listede bulunan ucuz oyuncular şu anda ne durumda ona bakın veya. Şaka gibisiniz.
Aynen 2000'de bıraktığı avrupa şampiyonu takım da 2013'teki sneijder-drogba-melo-selçuk lu kadro da enkazın tanımı. Öyle bir enkaz ki tam fenerden 10 puan fark yemelik kadro. O arada kazandığı 10-15 tane kupanın da bir anlamı yok. Uefa birisi ama olsun zaten 100 senede bir alıyoruzyav niye bana gore oyle oluyor ne alaka profil fotom baska bi sey olsa sen o yorumu yapacak miydin yav al degiseyim istersen baska bi sey yapayim da bu manasiz sohbete devam etmeyelim ister misin? terim hangi yonetimle sorun yasamadi butun herkes hatali 30 senedir sadece terim hakli boyle mi diyelim reis
butun yuku sirtina almamali diyosun da neyin yukunu aliyor her gidisi enkaz onun yerine gelen adamlar aliyor yükü
terim'i kovarsa cesurluk mu oluyor bu aptallık mı?Yarın cengizin tek açıklayabilecek şey başkanlığıda hocaya bıraktık açıklamasıdır.
Hocayı basın toplantısı ile kovabilecek bir göt hiçbirinde mevcut değil.
Terim hakkında olumsuz bir yorum yapsınlar cesur adamlarına derim. Terim canlı yayında hot desin yarisi ağlamaklı olur.
Ek olarak geri vites gösterip onyekuruyu aciklayabilirler
Bir daha bu kulüpte bir görev almamalılar,alamayacaklar. Transfer döneminin dörtte birini bu gündemle geçirttiler bize. Sonumuz hayrolsun.Hocanın gönderileceğine dair yapılan algı ölümü gösterip, sıtmaya razı etmekten ibaret bir hamle. Dün geceden bu yana herkes transferi, takımın eksiklerini, hocanın bizzat isim vererek istiyorum dediği futbolcuları unuttu. Canaydın, Polat, Özbek dönemlerine bile rahmet okutacak kadar içten pazarlıklı kişilerden teşekkül eden bir yönetim imiş gerçekten.
Yarın cengizin tek açıklayabilecek şey başkanlığıda hocaya bıraktık açıklamasıdır.
Hocayı basın toplantısı ile kovabilecek bir göt hiçbirinde mevcut değil.
Terim hakkında olumsuz bir yorum yapsınlar cesur adamlarına derim. Terim canlı yayında hot desin yarisi ağlamaklı olur.
Ek olarak geri vites gösterip onyekuruyu aciklayabilirler
2000de bıraktığı degil de onu birakip kactigi diyelim abi yine taraftarlarin bizi birakma diye haykirislarina ragmen, terimin terim oldugu donem oydu zaten ona hicbir lafim yok ondan sonraki her donemi sıkıntı, para varsa terim vardir yoksa yoktur kusuruma bakmayinAynen 2000'de bıraktığı avrupa şampiyonu takım da 2013'teki sneijder-drogba-melo-selçuk lu kadro da enkazın tanımı. Öyle bir enkaz ki tam fenerden 10 puan fark yemelik kadro. O arada kazandığı 10-15 tane kupanın da bir anlamı yok. Uefa birisi ama olsun zaten 100 senede bir alıyoruz![]()
Ozan'ın satışını veto etmesine rağmen gönderdiler kendisi açıkladı şıcmaya gidemez vs olayının bir gerçekliği yok. Gomis örneğine de bakabiliriz satışına onay veriyor evet ama yönetimin iki forvet alacağız vaadi sebebiyle veriyor. E onu da almıyorlar. Bunlar direkt hocanın ağzından duyduklarımız.Yönetim dediğin topçuyu almıyorsa çıkarsın erkekçe ben yokum o zaman size kolay gelsin dersin ceketini alır gidersin. Terim'in izini olmadan sicmaya gidemez kimse, bütün transferler tabiki terimin doğrultusunda olmuştur. Boşuna lagaluga yapmayın apo ile takımı Çiftliğe çevirdiler. Egosu yüzünden ne hale geldik. Kimse Galatasaray'dan üstün değildir.