kulup terimin çiftliği olmus bu yuzden yonetim cikip da kovamaz ama baskanlik statusu ayaklar altina alindi sirf taraftarin terim biatciligi yuzunden
terim bu kulupte kaldigi surece herkes piyondur yonetiminden teknik ekibine kadar
Kulübün Terim'in çiftliği olduğu konusuna katılmıyorum, öyle birşey olsa bu adamın sözünden çıkmaz çer çöp demeden oyuncu alıp gelirlerdi.
Geçen sene alındı ama dersen evet alındı ama harcanan paraya baktığımızda sonrasındaki süreçte bu sene kiralık istemem diyerek otomatik olarak hocanın kapıyı kapatmasiyla aslında bu oyuncuların hocaya tavsiyeyle geldiği ve o da içlerinden bari bunları alın dediği sonucuna varıyorum.
Ne olduysa bu arda muhabbetinden sonra oldu geçen sene devre arasında sonra yok sana transfer kardeşim biz ne istersek savaşına döndü ortalik.
Şimdi bak bu adamın yıllardır istediği adamlar
Oğulcan,
Taylan,
Arda,
Verdigi scout listesinden kaçan veletler,
Alınamayan vedat.
Scout listesinden alınan Marcao, luyindama.
Adam istediği oyunculardan bayağı verim aldigi ortada.
Bir çırpıda sildigi adamlar.
Babel: kiraya gonderildi
Diagne : kiraya gonderildi
Misal belhanda boktan da oynasa, taraftara da sovse teklifte gelse göndermek istemedigi ortada. Bir oyuncu taraftara sovecek ve hoca tutacak. Diagne yapsın misal görelim anında kadro dışı.
Anlatmak istediğim şu kendi aldirdigi, yada sevdiği futbolcuları tuttuğu aşikar. Bunlara emre tesdemiri de ekleyebiliriz çocuk 2 kuruşa oynadigi halde ısrarla tutuyor defolsun diyebilirdik.
Hocanın suçu yok mu? Sürüsüne var.
Kendisini de çok tutmuyorum yalan soyleyemem en sert eleştirileri yapanların başında geliyorum çünkü potansiyelini biliyorum.
Terim'in maximum verimi alıp ipleri eline vermek istemiyorsak hocayla geçiş dönemi için 2 senelik sözleşme yapıp en başından plan programı alacak bölgelere hangi tür oyunculara kadar kararlastirip bu 2 senelik süreçte seviye atlatacak hoca ve ekibini araştırıp bulacaksın ve altyapilardan işlemeye başlayacaklar.
Biz günü kurtarmaya çalışıyoruz ve transfer döneminde de hocam para yok idare edelim mi denildiğinde bok gibi bir kadro ortaya çıkıyor. Bunu engellemek için scout ekibinin buldugu 22 yaş altı oyuncuları alacağız diye bütçe ve rest çekersen muhteşem iş çıkar öbür türlü Florya çiftlik olur.