Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2000de bıraktığı degil de onu birakip kactigi diyelim abi yine taraftarlarin bizi birakma diye haykirislarina ragmen, terimin terim oldugu donem oydu zaten ona hicbir lafim yok ondan sonraki her donemi sıkıntı, para varsa terim vardir yoksa yoktur kusuruma bakmayin
Evet çünkü üç senedir çok para vardı,inanılmaz transferler oldu vs. Geçiniz.

Terime bu donemde transfer uzerinden vurmak icin ya 4. doneminden bihaber olmak lazim yada kotu niyetli.Hatalar yaptigi dogrudur lakin bu adam da ilah degil zaten.

Gelelim transferlere.Mensah ve Mert Hakan uzerinden vurulmus. Bu adamlari bende begenmiyorum lakin adam sana liste sunmus.Senin capini ve beceriksizligini biliyor yonetim olarak. Ne 10 milyonluk Moderi alabildin nede 1,5 milyona Coulibaly. Adamda mecbur olarak dusuk maliyetli oyunculara yoneldi.Ne var bunda?

Hepimiz Taylana, Ardaya, Ogulcana laf attik.Simdi bu uclu gelmeseydi en az 10 puan daha kaybimiz vardi bu sezon.Keza gecen sene Adem. Verim aliyor bu sekilde.Sizin taptiginiz Guardiola sadece bek oyuncularini 170 milyon euro harcamis hala bek ariyor? Ya Alman ekolu diye kafa utulediginiz Tuchel Psg'yi copluge cevirdi.Mourinho vs vs. Ki bu adamlar siklet olarak Terimden cok onde.Kotu hocalar mi bunlar? Kim transferde yanlis yapmiyor?

Yahu senin yanibasinda ki rakiplerin Terim cikarmak icin iclerinden Aykuta, Sergene ilah muamelesi yapiyorlar. Sen elindeki Turk futbol tarihinin en iyi hocasina kulp bulmak icin kili kirk yariyorsun. Var mi muadili? Var mi bu sikintilari gogusleyecek capta yerli hoca? Yada Terimden iyi yabanci hocayi layik goruyosun takima.Peki kabul senelik 10 milyon verebilecek misin? Sen daha 2 milyon Kaan Ayhana veremiyorsun.

Sunu cok iyi biliyorum ki Terim vefat etmeden kimse tam.olarak degerini anlamayacak.Ama birdaha bir Terim cikar mi bu camiadan? Mechul.116 yillik Turkiyenin en buyuk kulubunun futbol bransinda aldigi kupalarin ceyregi bu adamin eseri. Baska sozede gerek yok

2000de bıraktığı degil de onu birakip kactigi diyelim abi yine taraftarlarin bizi birakma diye haykirislarina ragmen, terimin terim oldugu donem oydu zaten ona hicbir lafim yok ondan sonraki her donemi sıkıntı, para varsa terim vardir yoksa yoktur kusuruma bakmayin
lan bi daha muhatap olma benle yua!!

Bunlardan transfer bekledik Alan'lar Modeste'ler ile 3 ay zaman harcadılar
Onlar bizden storelara gitmemizi istedi. Her kampanyada rekorlar kırıldı
Pandemi zamanı taraftar stada gelmiyor diye iyice saldılar. Hocayı hedef gösteren medya çalışanlarını kullandılar resmen
Albayrak sanılanın aksine akıllı . Ama işbilmez birisi

Terime bu donemde transfer uzerinden vurmak icin ya 4. doneminden bihaber olmak lazim yada kotu niyetli.Hatalar yaptigi dogrudur lakin bu adam da ilah degil zaten.

Gelelim transferlere.Mensah ve Mert Hakan uzerinden vurulmus. Bu adamlari bende begenmiyorum lakin adam sana liste sunmus.Senin capini ve beceriksizligini biliyor yonetim olarak. Ne 10 milyonluk Moderi alabildin nede 1,5 milyona Coulibaly. Adamda mecbur olarak dusuk maliyetli oyunculara yoneldi.Ne var bunda?

Hepimiz Taylana, Ardaya, Ogulcana laf attik.Simdi bu uclu gelmeseydi en az 10 puan daha kaybimiz vardi bu sezon.Keza gecen sene Adem. Verim aliyor bu sekilde.Sizin taptiginiz Guardiola sadece bek oyuncularini 170 milyon euro harcamis hala bek ariyor? Ya Alman ekolu diye kafa utulediginiz Tuchel Psg'yi copluge cevirdi.Mourinho vs vs. Ki bu adamlar siklet olarak Terimden cok onde.Kotu hocalar mi bunlar? Kim transferde yanlis yapmiyor?

Yahu senin yanibasinda ki rakiplerin Terim cikarmak icin iclerinden Aykuta, Sergene ilah muamelesi yapiyorlar. Sen elindeki Turk futbol tarihinin en iyi hocasina kulp bulmak icin kili kirk yariyorsun. Var mi muadili? Var mi bu sikintilari gogusleyecek capta yerli hoca? Yada Terimden iyi yabanci hocayi layik goruyosun takima.Peki kabul senelik 10 milyon verebilecek misin? Sen daha 2 milyon Kaan Ayhana veremiyorsun.

Sunu cok iyi biliyorum ki Terim vefat etmeden kimse tam.olarak degerini anlamayacak.Ama birdaha bir Terim cikar mi bu camiadan? Mechul.116 yillik Turkiyenin en buyuk kulubunun futbol bransinda aldigi kupalarin ceyregi bu adamin eseri. Baska sozede gerek yok
Tebrikler ve direk anlatabildigin icin teşekkürler.

2000 de bıraktığı değil de Mancini'ye bıraktığı kadro enkaz he? xD asıl enkaz o devre arası ve ertesi seneki transferlerle bırakıldı da neyse.

2000'deki ayrılık sürecine de bir daha bakmanı tavsiye ederim. Ki ligi domine etmiş, avrupa kupası kazanmış adam neyden kaçacak yaw mantıklı bir açıklaman var mı bu iddianla alakalı?

Bu yönetime 50 milyon ver yine son günü beklersin transferler için, o yüzden istifa etsinler uzatmasınlar artık biz cidden sıkıldık.

2000 de bıraktığı değil de Mancini'ye bıraktığı kadro enkaz he? xD asıl enkaz o devre arası ve ertesi seneki transferlerle bırakıldı da neyse.

2000'deki ayrılık sürecine de bir daha bakmanı tavsiye ederim. Ki ligi domine etmiş, avrupa kupası kazanmış adam neyden kaçacak yaw mantıklı bir açıklaman var mı bu iddianla alakalı?
kendisi soyluyor ayrilmasinin hata olduğunu wenger gibi kalsaydim ne olurdu acaba diye ama
o kadro uzerine kalsa neler olacagini dusunemiyorum avrupada 1 kupa daha kazanabilirdik birakip gitti iste herkesin kal demesine ragmen

kulup terimin çiftliği olmus bu yuzden yonetim cikip da kovamaz ama baskanlik statusu ayaklar altina alindi sirf taraftarin terim biatciligi yuzunden
terim bu kulupte kaldigi surece herkes piyondur yonetiminden teknik ekibine kadar
Ünal aysal terimi yolladığında çoğu kişi aysalin arkasında durdu, doğru işler yapıyordu çünkü aysal. Şu an yönetim takımı ne denli düşünüp, doğru hamleler yapıyor ki üstüne bir de terimi gonderecek ? Bu yönetim vasıfsız bunu anlayalım önce.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kulup terimin çiftliği olmus bu yuzden yonetim cikip da kovamaz ama baskanlik statusu ayaklar altina alindi sirf taraftarin terim biatciligi yuzunden
terim bu kulupte kaldigi surece herkes piyondur yonetiminden teknik ekibine kadar
Kulübün Terim'in çiftliği olduğu konusuna katılmıyorum, öyle birşey olsa bu adamın sözünden çıkmaz çer çöp demeden oyuncu alıp gelirlerdi.
Geçen sene alındı ama dersen evet alındı ama harcanan paraya baktığımızda sonrasındaki süreçte bu sene kiralık istemem diyerek otomatik olarak hocanın kapıyı kapatmasiyla aslında bu oyuncuların hocaya tavsiyeyle geldiği ve o da içlerinden bari bunları alın dediği sonucuna varıyorum.
Ne olduysa bu arda muhabbetinden sonra oldu geçen sene devre arasında sonra yok sana transfer kardeşim biz ne istersek savaşına döndü ortalik.
Şimdi bak bu adamın yıllardır istediği adamlar
Oğulcan,
Taylan,
Arda,
Verdigi scout listesinden kaçan veletler,
Alınamayan vedat.
Scout listesinden alınan Marcao, luyindama.
Adam istediği oyunculardan bayağı verim aldigi ortada.

Bir çırpıda sildigi adamlar.
Babel: kiraya gonderildi
Diagne : kiraya gonderildi

Misal belhanda boktan da oynasa, taraftara da sovse teklifte gelse göndermek istemedigi ortada. Bir oyuncu taraftara sovecek ve hoca tutacak. Diagne yapsın misal görelim anında kadro dışı.
Anlatmak istediğim şu kendi aldirdigi, yada sevdiği futbolcuları tuttuğu aşikar. Bunlara emre tesdemiri de ekleyebiliriz çocuk 2 kuruşa oynadigi halde ısrarla tutuyor defolsun diyebilirdik.

Hocanın suçu yok mu? Sürüsüne var.
Kendisini de çok tutmuyorum yalan soyleyemem en sert eleştirileri yapanların başında geliyorum çünkü potansiyelini biliyorum.

Terim'in maximum verimi alıp ipleri eline vermek istemiyorsak hocayla geçiş dönemi için 2 senelik sözleşme yapıp en başından plan programı alacak bölgelere hangi tür oyunculara kadar kararlastirip bu 2 senelik süreçte seviye atlatacak hoca ve ekibini araştırıp bulacaksın ve altyapilardan işlemeye başlayacaklar.

Biz günü kurtarmaya çalışıyoruz ve transfer döneminde de hocam para yok idare edelim mi denildiğinde bok gibi bir kadro ortaya çıkıyor. Bunu engellemek için scout ekibinin buldugu 22 yaş altı oyuncuları alacağız diye bütçe ve rest çekersen muhteşem iş çıkar öbür türlü Florya çiftlik olur.

Sezon başından beri kasti olarak yapmadıkları hamlelerden ötürü bu sene şampiyonluğu peşkeş çektiklerini iddia ediyorum. Bu sebeple istifa beklentisi boşa. Gündeme dair yumuşak bir iniş yapar, araya 3-5 beyit sıkıştırır, hocaya dair yapmacık güzellemelerle toplantı bitirilir.

Yav bu de marke de ne mal bir sayfa bir de 900 bin küsür takipcisi var.Hadi hocaya kovmaya karar verdiler diyelim , bunu derbiden önce yapmaya yürek var mı ya insan bunu bi düşünür öyle yazar bu haberi.Hocayı kovsan yarın herkes bir yerden saldırır bir de üstüne derbiyi kaybetsen dayak bile yeme ihtimalleri fazla valla ülkeyi terk etmek xorunda kalırlar

Madem Mancini enkaz birakti 2015'de nasil sampiyon olduk?
2014 kadrosu da iyiydi 2015 kadrosu da

kendisi soyluyor ayrilmasinin hata olduğunu wenger gibi kalsaydim ne olurdu acaba diye ama
o kadro uzerine kalsa neler olacagini dusunemiyorum avrupada 1 kupa daha kazanabilirdik birakip gitti iste herkesin kal demesine ragmen

Başarılı olmayı, kazanmayı çok seven biri olduğu için, hazır çıkış yakalamışken kendi kişisel kariyerini düşünüp teklif de varken bir üst seviyeyi denemek istemiş olması normaldir. Fiorentina’dan sonra Milan’da daha uzun süre tutunabilmiş olsa bizdeyken aldığı UEFA kupası ve iyi kötü 1-2 sezon Milan’ı çalıştırmış olmanın ekmeğini yiyerek diğer üst seviyeli birkaç takımı daha çalıştırma şansı elde edebilir ve dünya çapında adından elit teknik direktör olarak bahsedilmesini sağlayabilirdi. O kadarını başaramadı ve o da Galatasaray’a ve milli takıma geri döndü.

Şimdi Galatasaray’da çıkışa geçmiş bir oyuncuya Milan’dan teklif gelince gitme yaav demek gibi bir şey bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt