- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.473
- 4.708
yo gitmesin. bu yönetim yerine kimse almaz. herseyi yeni yönetim yapsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu yönetim kagit bile cöpe atmamali artik. transfer de yapmadilar bi halt yapmasinlar. sembol olarak dursunlarBence ufak bi olasılık bile varsa direk gitsin.
Yedek kulübesi mi? Tribün diyecektin herhalde knkfalcao yerine biri alınacak adam mı
defolsun gitsin yerine oturacak biri koyarlar yedek kulübesine
sen döndün mü yinefalcao yerine biri alınacak adam mı
defolsun gitsin yerine oturacak biri koyarlar yedek kulübesine
doğru ya tribüne oturuyolar değil mi artıkYedek kulübesi mi? Tribün diyecektin herhalde knk
Belki yerine oynayan adam alırlar ustat.yerine mi
yerine diye bişey yok çünkü herif ortada yok
oynamayan adamın yerine adam alınır mı
Ünal Aysal'in Fatih Hoca'yı gönderirken gram hatası yoktu.Hatirlamayanlar için olay şöyle gelişmişti.Fatih Hoca Ünal Aysal'in haberi olmadan hem de lig yeni başlamış iken Galatasaray'a düşman olan federasyon başkanı Yıldırım Demirören ile anlaşıp Galatasaray başkanına ya iki takımı da çalıştırıp sezon sonu milli takıma giderim ya da şimdi deyince Ünal Aysal başkan ya Galatasaray ya milli takım dedi.Hoca da koşa koşa Demirören ve milli takım dedi.Gerekcesi de istenmediğimi hissettim demekti.Tıpkı şimdi"yalnız hissettim" demesi gibi...Ünal başkanın oradaki tek hatası o an boşta olan Şenol Güneş'i değil de Mancini'yi getirmesi idi.Ligi bilmeyen, Telles harici transfer önerisinde bulunmayan Mancini düşmanca tavır takinan federasyonun yabancı sınırı getirmesi dolayısıyla iyice köşeye sıkıştı.Bunu çözmek adına o zaman futbol aklı olan Bülent Tulun ve menejerlerin kucağına düştü ve isimsiz yerli ve yabancı transferleri ile Ünal Aysal başkanın vizyonuna hiç uymayan transferler yaparak kötü sonu hazırladı.Bu yoruma kesinlikle katılıyorum. Ünal Aysal bu kulübün Galatasaray olduğunu hissettiriyordu hem sportif hem diğer konularda o yüzden taraftar sesini çıkartmadı. Bu yönetimin taraftarda kredisi 0 hatta eksilerde hicbir elle tutulur icraatı yok bütün transfer dönemlerinde batırdı
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yarin Cengo baska canli yayında çat irfani, çat Cengiz underi , çat Onyekuru'yu , çat Mandzukici , çat Tete yi bi açıklıyormus
Yarin Cengo baska canli yayında çat irfani, çat Cengiz underi , çat Onyekuru'yu , çat Mandzukici , çat Tete yi bi açıklıyormus