Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yo gitmesin. bu yönetim yerine kimse almaz. herseyi yeni yönetim yapsin

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum. Ünal Aysal bu kulübün Galatasaray olduğunu hissettiriyordu hem sportif hem diğer konularda o yüzden taraftar sesini çıkartmadı. Bu yönetimin taraftarda kredisi 0 hatta eksilerde hicbir elle tutulur icraatı yok bütün transfer dönemlerinde batırdı

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ünal Aysal'in Fatih Hoca'yı gönderirken gram hatası yoktu.Hatirlamayanlar için olay şöyle gelişmişti.Fatih Hoca Ünal Aysal'in haberi olmadan hem de lig yeni başlamış iken Galatasaray'a düşman olan federasyon başkanı Yıldırım Demirören ile anlaşıp Galatasaray başkanına ya iki takımı da çalıştırıp sezon sonu milli takıma giderim ya da şimdi deyince Ünal Aysal başkan ya Galatasaray ya milli takım dedi.Hoca da koşa koşa Demirören ve milli takım dedi.Gerekcesi de istenmediğimi hissettim demekti.Tıpkı şimdi"yalnız hissettim" demesi gibi...Ünal başkanın oradaki tek hatası o an boşta olan Şenol Güneş'i değil de Mancini'yi getirmesi idi.Ligi bilmeyen, Telles harici transfer önerisinde bulunmayan Mancini düşmanca tavır takinan federasyonun yabancı sınırı getirmesi dolayısıyla iyice köşeye sıkıştı.Bunu çözmek adına o zaman futbol aklı olan Bülent Tulun ve menejerlerin kucağına düştü ve isimsiz yerli ve yabancı transferleri ile Ünal Aysal başkanın vizyonuna hiç uymayan transferler yaparak kötü sonu hazırladı.

Kutucu transferinde 2 takim favoriymis. Biri Almelo, digeri Trabzon. Bizde teklif yapsak fena olmaz. Adamlar satin alma opsiyonuna hayir demiyorlarmis diye, low risk high reward transferi olur.

Zorunlu satın alma maddesi ile transfer yapmak zor değil, madem Mayıs'ta kongre var yeni gelen yönetim öder.Ancak bence asıl sorun bunlar tekrar aday olmayı düşündükleri için bu sefer kazanırsak önümüze yüklü bir ödeme çıkmasın derdindeler.BJK'de Fiko başkan bırakıp kaçmayı çok önceden kafasına koyduğu için Adem Ljajic,N'kudu gibi bir çok isme zorunlu opsiyon koyup yükü yeni gelen başkana yıkmıştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt