Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taylan antalyalı

• 1826
    kendisinin transferiyle ilgili usulsüz bir durum yoktur.
    bonservisini almak için erzurumspor’a tazminat ödemiş, o parayı da bizden almıştır.
    dünya üzerinde bu işi yapan bir sürü futbolcu vardır.
    okan koçuk da bu şekilde bize transfer oldu.
    her şeyi geçtim 2019 ocak ayında serdar aziz de fenerbahçe’ye transfer olurken aynı şekilde gitmiştir.
    atilla türker araştırmacı gazetecilik yapmak istiyorsa, ertuğrul taşkıran’ın 1 milyon euro’ya boluspor’a transferini araştırsın.

Halen şerefsiz tahir kum’un sitesi paylaşılıyor burada.

Niye Hajrovic ve Telles'i yazmadın merak ettim özel bir sebebi mi var?

Bu kısmı geçiyorum beni çok ırgalamıyor. Utkucan izlemiş, Mancini istemiş, Aysal aldırmış... Kimse sorumluluğu üstüne almıyor.

İlk alıntıladığın mesajıma bakarsan şu aldı bu aldı demeden o devre arası ve sonraki sezon yapılan transferlerin asıl enkazı oluşturduğunu belirttim.

Tam olarak cümlem de şu idi:

"asıl enkaz o devre arası ve ertesi seneki transferlerle bırakıldı da neyse."

Zaten isim isim gidince net olarak ortaya da çıkıyor çok yorum yapılacak bir kısım yok. O dönem alınan adamların da telles dışında bahsettiğin şampiyonlukta bir katkısı yoktur daha önce de belirttiğim üzere ertesi sezonu göremedi bile %90'ı. Mancini öncesi var olan kadronun elemanları ve Yasin gibi ekstra 1-2 performansla alınan bir şampiyonluktur. O da Prandelli döneminde alınmıştı yamulmuyorsam.
Telles'i scout aldirdi. Hayri'yi Aysal aldirdi

mostafa mohamed ahmed
  • paylaş
  • araştır
  • ara

• 78
    --- alıntı ---

zamalek, mohamed'in st-étienne'e transferine ilişkin görüşmelerin, kulüpler arasında henüz bir anlaşma sağlanamadığı için şimdilik durduğunu duyurdu.

g.saray,braga ve r.vallecano oyuncuyu takip ediyorlar, ancak oyuncunun ilk tercihi fransa olduğuna inanılıyor.
    --- alıntı ---

ne olmuş st etienne işi yatmış mı? e hani yola çıkmıştı?
    14 Ocak 2021 09:46 · gurrpegi

St etienne sd kovduktan sonra olmus bu galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt