Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O 34 transferin çoğu kiralık ve free.

Şu şu oyuncuları takımımıza katabiliriz gibi laflarla bana geldiklerinde başka oyuncu alamadıklarını bildiğim için ben de evet derdim. Neyin savunmasını yapacak ?

13m€ diagne ve taraftar baskısıyla aldıkları falcao hocanın önerdiği listede değildi.

O 34 transferin çoğu kiralık ve free.

Şu şu oyuncuları takımımıza katabiliriz gibi laflarla bana geldiklerinde başka oyuncu alamadıklarını bildiğim için ben de evet derdim. Neyin savunmasını yapacak ?

13m€ diagne ve taraftar baskısıyla aldıkları falcao hocanın önerdiği listede değildi.
madem öyle konuşmasın başkan böyle gazeteciler konuşmayı bölüm bölüm tweet atsın yeter

ugrasiyoruz diyecek amma ffpden girip ekonomiden dumduz devam edip gelirlerden cikacak. su kadar kar ettik bu donemde bunca seye ragmen kucucuk zarar ettiklerinden bahsedecek. hocamizla yolumuza devam edecegiz diyecek. oda hakli ama medyaya yansimasi hos degil diyecek.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugrasiyoruz diyecek amma ffpden girip ekonomiden dumduz devam edip gelirlerden cikacak. su kadar kar ettik bu donemde bunca seye ragmen kucucuk zarar ettiklerinden bahsedecek. hocamizla yolumuza devam edecegiz diyecek. oda hakli ama medyaya yansimasi hos degil diyecek.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ztn bir sey haric diyecekleri belli

Başkan kesinlikle laf sokar Terim'e %100
Araya sıkıştırır ama gider ayak taraftarın tepkisini full üstüne almaz gibi, sakinleştirici bir açıklama yapar.
O değil işi berbat eden abdül ortalıkta yok hiç, hocanın ve başkanın arasının açılmasının birinci sebebi bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt