- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Galibiyette cikar ortaya cagne 15 milyon yuro diye aciklama yapar derbiden sonra knk.Bunlarin transfer yapacagi yok zaten. Abdur zaten ortalikta gozukmuyor.
Bu adamlar nasil bu noktalara gelmis aklim almiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galibiyette cikar ortaya cagne 15 milyon yuro diye aciklama yapar derbiden sonra knk.Bunlarin transfer yapacagi yok zaten. Abdur zaten ortalikta gozukmuyor.
Rakamlarla konusur knk. Yarim donemimiz kaldi uymazsak 2 yil men alacaz avrupadan falan der.Hoca taraftarı arkasına almışken transfer işinde ffp deyip sıyrılamaz.
Umarim son yonetimi olur, bir daha aktif bir rol almasini istemiyorum Galatasaray'da.Galibiyette cikar ortaya cagne 15 milyon yuro diye aciklama yapar derbiden sonra knk.
Bu adamlar nasil bu noktalara gelmis aklim almiyor
Bir şeyler yapmazsa zaten men almış gibi olup gelirden olacağız. Bu takım böğürüyor ortasaha ve forvet diye.Rakamlarla konusur knk. Yarim donemimiz kaldi uymazsak 2 yil men alacaz avrupadan falan der.
madem öyle konuşmasın başkan böyle gazeteciler konuşmayı bölüm bölüm tweet atsın yeterO 34 transferin çoğu kiralık ve free.
Şu şu oyuncuları takımımıza katabiliriz gibi laflarla bana geldiklerinde başka oyuncu alamadıklarını bildiğim için ben de evet derdim. Neyin savunmasını yapacak ?
13m€ diagne ve taraftar baskısıyla aldıkları falcao hocanın önerdiği listede değildi.
Ztn bir sey haric diyecekleri belliugrasiyoruz diyecek amma ffpden girip ekonomiden dumduz devam edip gelirlerden cikacak. su kadar kar ettik bu donemde bunca seye ragmen kucucuk zarar ettiklerinden bahsedecek. hocamizla yolumuza devam edecegiz diyecek. oda hakli ama medyaya yansimasi hos degil diyecek.
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cengiz Terimi yollamaya yemez ama mobbing uygulamaYa devam eder. Kendisi birakti demek icinBaşkan kesinlikle laf sokar Terim'e %100
aynen biz FT arkasındayız limitler dahilinde uğraşıyoruz der, seçim istedik ama pandemi nedeni ile olmadı der.Cengiz Terimi yollamaya yemez ama mobbing uygulamaYa devam eder. Kendisi birakti demek icin
Araya sıkıştırır ama gider ayak taraftarın tepkisini full üstüne almaz gibi, sakinleştirici bir açıklama yapar.Başkan kesinlikle laf sokar Terim'e %100
Hala acun un programı izleyen Galatasarayli kaldıysa mesut özil forması da alır kendine#survivorboykot