Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guzle kardesim hem nakit yok pandemi donemi hem de satmadan almama olayi devam ediyor yani karsidaki kulupler opsiyonu kabul etmeli
tamam işte bende tam olarak bunu diyorum, bunların hepsini daha yaz döneminden biliyoruz, Eylül de kaç tane manajer yetkilendirmisler oyuncu satmak için kaç sponsor bulmuşlar nerde plan hani program?

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Toku için 1,5 milyon euro'ya kadar çıkmışız ama takımı 3 istemiş. Zannedersem yarın bir görüşme daha olacakmış ve bizimkiler tahminlerime göre opsiyon ile 2-2,5'a çıkacak.

11 oynayacak adam lazım hala rotasyon peşindeler.

Falcao taraftar isteğiyle alındı denildi o zaman soruyorum

Bonservisi elinde olan 32 yaşındaki Babel'e neden 2.5 milyon euro imza parası verilip yıllık 2 milyon eurodan 3 yıllık mukavele yapıldı?

Gomis neden satıldı? Gomis satıldıktan sonra yerine 2 forvet alacağız denilip neden tek bir forvet bile alınmadı?

Koca yaz forvet bulamayıp neden kış transfer döneminin son zamanlarında 13 milyon euroya Diagne alındı? Koskoca Galatasaray 2-3 milyon euroya başka forvet bulamadı mı da 13 milyon euro Diagne'ye verildi? Hani çöpe atılacak para yoktu?

Bunları da mı taraftar istedi

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taraftar mı soktu Falcao'yu sağlık testine? Kronik bir sakatlığı varsa neden aldınız diye sormak lazım.

Transfer olmayacak, başkan umutsuz konuştu. Onye bile gelmez. Daha ciddi görüşme bile yok. Onye bitti diyenler patladı.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rakipler birlik olup sosyal medyada çullandılar gündeme
şimdi hem fikir hemde gönül birliği zamanı
birkaç iyi transfer yapıp sezon sonunu iyi getirmek lazım

Bakiyorum da PL kuluplerinden oyuncularimiza hala ilgi mektubu gelmemis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt