Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.263
- 5.999
- 1.483
Sol stoper adam?Gerçekse iyi iş. Luyindama'yı satıp almak lazımdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol stoper adam?Gerçekse iyi iş. Luyindama'yı satıp almak lazımdı.
O dediğini bizden başka kimseye yapmıyorlar reis. Bir alemin angutu biziz çünkü. Bize gelince Mardin Kızıltepespor'dan Chelsea'sine herkes ilgileniyor soktuğumun futbolcularıyla.Resmi açıklama nereye yapıldı acaba? Acaba trollenmiş olabilir misin? Hiç bir kulüp böyle açıklama yapmaz çünkü mantıken tam tersi ilgilenen kulüpler var der ellerini güçlü tutmak için.

Yok baktım şimdi öyle bir açıklama gözükmüyor kulübün yaptığı ve bir kaç troll hesap böyle haber paylaşmaya başlamış.O dediğini bizden başka kimseye yapmıyorlar reis. Bir alemin angutu bizi çünkü. Bize gelince Mardin Kızıltepespor'dan Chelsea'sine herkes ilgileniyor soktuğumun futbolcularıyla.
Doğru çıkar hocam sen bakma. Cidden bizden başka her kulüp rahat rahat transferini yapıyor. Bizim için atomu parçalamak < transfer.Yok baktım şimdi öyle bir açıklama gözükmüyor kulübün yaptığı ve bir kaç troll hesap böyle haber paylaşmaya başlamış.
Yok alırlar almasına da Apollo takımının öyle bir açıklaması olmamış o yalan yani. Yoksa alınmayacak pahada bir oyuncu değil yani.Doğru çıkar hocam sen bakma. Cidden bizden başka her kulüp rahat rahat transferini yapıyor. Bizim için atomu parçalamak < transfer.
Tff limitine evet ama ffp'de hayır diye biliyorum.Sponsorluk parasının hepsi eklenebiliyor mu limite mesela 10 milyon olursa sponsor 10 milyonu da kullanılabiliyor mu transfer için
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi