Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Her şeyi geçtim Visca'nın 10+ milyon etmesi gibi bir durum mu var Allah aşkına, alınabiliyorsa İrfan alınsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu visca denen mal sozlesmesini neye gore uzatmis tam malmis. Bedava buyuklerden iyi para kaldirirdiHer şeyi geçtim Visca'nın 10+ milyon etmesi gibi bir durum mu var Allah aşkına, alınabiliyorsa İrfan alınsın.
Öyle bir şey demedi. 38 dedi.anlamadigim:
irfan + visca =32 mio dedi. bi cümle sonra hocanin dedigi o 4 oyuncu ile görüsmelerimiz devam ediyor dedi.
32 mio dan kac mioya düsecek mesela
O zaman niye konuyu takip ediyorsun reishala bence şu gelecek diye beklentiye girmeniz takdir edilesi bişey
Kıçımıza don bile alacak para yok dedi başkan ne irfanı gelse gelse Ayman gelir artık orta sahayao parayı sadece irfan için söyledi başkan yaw.
Huzurevine birakmamiz lazim onu. Eli ayagi tutmuyor admirimŞu Falcaodan kurtulsak transfer yapılır
Hayvan gibi bütçe yiyor boş yere.
o parayı sadece irfan için söyledi başkan yaw.
Yalan haberdir bunlarda bu adamı alacak çap yok danimarkaya gezmeye bile zor gider bunlar
Adam oyle birsey soyluyor ki milleti manyak ediyor burdaBen ikisi için söyledi diye anladım
Teki içim söylediyse tabiki haklı adam 13 milyona takım kurulur
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seviniyor fazla istediler diye nerdeyse,9.5 milyon limit var derken zevk alıyor gibiydi resmen.Sadece ben mi öyle hissettim?İrfan için 13 istiyorlar deyip ben olsam daha fazla isterdim demesi de ayrı komediydi.
Apo danimarka diye filistine giderYalan haberdir bunlarda bu adamı alacak çap yok danimarkaya gezmeye bile zor gider bunlar
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu çocuk baya iyi viscaya 31 yaşında 10 milyon gomeceklerine bunu alsınlar 10 numara yazmışlar sağ kanat forvet oldu bu çocuk artık6 Aydır 2. Lig topçusuyla temastayız daha çözemedik
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi