- 28 Temmuz 2019
- 46.774
- 47.910
- 3.683
son haftayı kalbim kaldırmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son haftayı kalbim kaldırmaz
Kim kiEn son sponsorla aldığımız adama şu an küfrediyoruz. Genelde bir topçunun peşinden ne kadar koşarsak sonu o kadar hüsran oluyor.
kadiköyde bir de yenilgi verdim bize. yani ikili averaj onlarda. pazar günü de yenilgi yazdim vs.son haftayı kalbim kaldırmaz
hakaretleri editlemek icin belki
yok ya amacim o degil zaten. cengizin dedigi gibi sponsor + kaynak bekliyoruz . o na göre yazdimTamam işin buysa okey de bari insanlara devamlı transfer mi bekliyorsunuz, kimse gelmeyecek boşuna beklemeyin gibi şeyler söylemeyin inanmayan girmesin bu başlığa devamlı birkaç kişi bunu tekrar ediyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
çok sular akar da şampiyonun 80 i geçeceğini sanmıyorum benkadiköyde bir de yenilgi verdim bize. yani ikili averaj onlarda. pazar günü de yenilgi yazdim vs.
falcao gelmez bize abi
40 hafta var bence rahat gecer. ki bizim de fbnin de seri galibiyet yapacak bir süre var skorlari yazarken.çok sular akar da şampiyonun 80 i geçeceğini sanmıyorum ben
34 haftalı ligde 70 alan oluyordu 40 maçta yorgunluk payı da ekledim ama çok da belli olmaz40 hafta var bence rahat gecer. ki bizim de fbnin de seri galibiyet yapacak bir süre var skorlari yazarken.
bakalim benim yaptigim gibi olursa cok güzel bir finish olur ama. hele o son maci son dk da alirsak .d34 haftalı ligde 70 alan oluyordu 40 maçta yorgunluk payı da ekledim ama çok da belli olmaz![]()
Erzurum'u kümede tutan ellerin dert görmesin. Ama nasıl becerdin aklım almıyor.
konya erzurum macina bagli bana göreKonyayi kume dusuren hiçbir hesap tutmaz rengoid
bakalim konya ile degisebilir amaErzurum'u kümede tutan ellerin dert görmesin. Ama nasıl becerdin aklım almıyor.
mohamad mostafa'nın sırf gollerinden oluşan videosundan farklı bir video buldum. bu adamı ne yapıp edip almamız lazım. bence birinci öncelik bu adam olmalı. adam sadece kafa ve son vuruşlarda iyi değil. topla arası iyi, birebir de adam geçebilecek yeri gelince defansa da yardım edebilecek, hızlı, çevik bir oyuncu. bugün 5 milyon versen 1-2 seneye 20 milyona rahat transfer yapabilecek bir topçu izlenimi var.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi