Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.500
- 26.306
- 2.083
Demek kimse gelmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakalim .dKonyalilar sokaga dokulmek uzere , acil degistir puan durumunu. adamlarin simdi 22 puani var la 13 macta 7 puanmi topliyacaklar
cengizin bi oyuncu icin sponsorla anlastik aciklayacagiz demisti. bakalim hangisi ve kimeRodop, 23 yaşında milli oyuncu bir forvet bakıyor GS demişti sonra bunun Mohamed olduğunu öğrendik. Rodop aynı zamanda 3,5 milyon euro lazım diyordu bu iş için şimdi bakıyorum St.Etienne 3,5 şimdi kiralama ücreti 2 milyonda yazın verelim demiş yani bizim teklifte muhtemelen çok yakın ama şimdi 3,5 verebilmemiz için 2,5'luk satış yapmamız lazım demek ki satabileceklerine inanıyorlar, gurrpegi'nin de yazdıklarını düşünürsek ümidimi bu transfer için yüzde 10 arttırdım ve böylelikle kafamda transferin ihtimali yüzde 11 oldu.![]()
Her şeye rağmen şahsen demiyorum.oyle bi duruma geldim ki , insallah aytaci aliriz diyorum artik
İyide sponsor bulsak ta ffp yok mu yine eğer 2.5 luk satış olursa Diagne olur mesela Başakşehir’e versek takasla +2.5 yazdırsak sayılır mı?cengizin bi oyuncu icin sponsorla anlastik aciklayacagiz demisti. bakalim hangisi ve kime
Her şeye rağmen şahsen demiyorum.![]()
Gerekçelerinize bende saygı duyuyorum sayın Admin.saygi duyarim sayin erdogan , ama elde merkez orta saha yok. transfer yapabilecekleri zannetmiyorum , 40 mac ta tek basina kaldiramaz Taylan , sakatlanir yada cezali duruma duserse ''tutariz''. ondan haric Taylanin yanina her turlu bir adam lazim zaten kimse gelmiyecekse en azindan Aytac gelsin diyorum
1,7 M'lik hesap
.
Güney Amerika(River Plate) ile Arabistan dedi. Habere göre bu teklife daha yanıt vermemiş. Biz önümüzdeki saatlerde olumlu yanıt vermesini bekliyormuşuzcengiz bugün teklifler redetti yazdi
hadi insallah. iyi bütce acilirGüney Amerika(River Plate) ile Arabistan dedi. Habere göre bu teklife daha yanıt vermemiş. Biz önümüzdeki saatlerde olumlu yanıt vermesini bekliyormuşuz