Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek kimse gelmiyor

D3019987-3D18-43C5-80FA-512CBA402639.webp

Rodop, 23 yaşında milli oyuncu bir forvet bakıyor GS demişti sonra bunun Mohamed olduğunu öğrendik. Rodop aynı zamanda 3,5 milyon euro lazım diyordu bu iş için şimdi bakıyorum St.Etienne 3,5 şimdi kiralama ücreti 2 milyonda yazın verelim demiş yani bizim teklifte muhtemelen çok yakın ama şimdi 3,5 verebilmemiz için 2,5'luk satış yapmamız lazım demek ki satabileceklerine inanıyorlar, gurrpegi'nin de yazdıklarını düşünürsek ümidimi bu transfer için yüzde 10 arttırdım ve böylelikle kafamda transferin ihtimali yüzde 11 oldu. :)

Rodop, 23 yaşında milli oyuncu bir forvet bakıyor GS demişti sonra bunun Mohamed olduğunu öğrendik. Rodop aynı zamanda 3,5 milyon euro lazım diyordu bu iş için şimdi bakıyorum St.Etienne 3,5 şimdi kiralama ücreti 2 milyonda yazın verelim demiş yani bizim teklifte muhtemelen çok yakın ama şimdi 3,5 verebilmemiz için 2,5'luk satış yapmamız lazım demek ki satabileceklerine inanıyorlar, gurrpegi'nin de yazdıklarını düşünürsek ümidimi bu transfer için yüzde 10 arttırdım ve böylelikle kafamda transferin ihtimali yüzde 11 oldu. :)
cengizin bi oyuncu icin sponsorla anlastik aciklayacagiz demisti. bakalim hangisi ve kime

oyle bi duruma geldim ki , insallah aytaci aliriz diyorum artik

Geçen hafta Hatay kalecisi aynı hareketi yaptı rakibe yerdeyken, 4 maç aldı işte. İyi denk geldi bakalım ne yapacaklar

Her şeye rağmen şahsen demiyorum. :)

saygi duyarim sayin erdogan , ama elde merkez orta saha yok. transfer yapabilecekleri zannetmiyorum , 40 mac ta tek basina kaldiramaz Taylan , sakatlanir yada cezali duruma duserse ''tutariz''. ondan haric Taylanin yanina her turlu bir adam lazim zaten kimse gelmiyecekse en azindan Aytac gelsin diyorum

3 Ay beklediğim Falcao'nun ben de bu derece hayal kırıklığı yaratabileceğini hiç düşünmemiştim

saygi duyarim sayin erdogan , ama elde merkez orta saha yok. transfer yapabilecekleri zannetmiyorum , 40 mac ta tek basina kaldiramaz Taylan , sakatlanir yada cezali duruma duserse ''tutariz''. ondan haric Taylanin yanina her turlu bir adam lazim zaten kimse gelmiyecekse en azindan Aytac gelsin diyorum
Gerekçelerinize bende saygı duyuyorum sayın Admin. :)

Beyler falcao olayı tamamen sansizlik oyunculuk bir durum yok bence adam kas sakatlığı yaşamaya başladı bize gelmeden gollerini takıyordu şansız bir şekilde üst üste sakatlık sorunu yaşadı ve eski sakatlıkları ile alakası yok kronik değil yani. Monaco adamın sözleşmesini uzatmak istedi mı istedi demek ki verim aliyorlardi adamdan tamamen sansizlik

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt