Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
bunlar kim
Kafa açma rixo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlar kim
3 Ay beklediğim Falcao'nun ben de bu derece hayal kırıklığı yaratabileceğini hiç düşünmemiştim
Diagne'yi falan satmadan çok zor.Mustafa Mohammed mutlaka gelmeli, sirf kalite kokuyor.
napip edip almamiz lazim.
Sen fransadaydın dimi
kenny lala ismi çıktı bir kaç gün önce ona ne diyosun alma ihtimalimiz varmı alsak işimizi görürmü
beğenirim lakin hiç oynayamam o tür oyunlarıage of empiresi begenirmisim.
Attığı ilk golü ne zaman izlersem izleyeyim tüylerim diken diken olursorma,bize transfer olduktan sonra attığı ilk golü görebilmek için askerde moladaydık kantine koşup bizim takımın maç özetini verilmesini bekliyorduk bu denli hayal kırıklığı olacağını hiç kimse tahmin edemezdi.
2.5 milyar dolar serveti varmış.İnan kıraç niye hiçbir boka sponsor olmuyor. Mezara mı götürecek o kadar parayı
Koclar birakirmi damatinaİnan kıraç niye hiçbir boka sponsor olmuyor. Mezara mı götürecek o kadar parayı
Agüero'nun gençliğine benziyor namussuzDaha öncede söyledim bu çocuk tam benzetmek olmasın aös Gomis etkisi yapar kesinlikle 1. önceliğimiz olması lazım. Bir çok özelliği bir arada var.
6 verelim taksitli verelim sar bize başkan.Kulübün eski oyuncularından Khaled El-Ghandour, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ''Saint Etienne ile görüşmeler şu ana kadar sonuçlanmadı. Fransız kulübü 3.5 milyon Euro’yu hemen, kalan parayı da 1 yıl sonra taksitlerle ödeyebileceklerini söyledi'' dedi.
bizde 5 milyon peşin ne arar la. kime satacak bunlar
maçlara 12 kişi mi çıkıyoruz?Muslera
Linnes luyindama marcao emre tasdemir
DMC
Irfan Arda
Visca Belhanda(fegouli) Onyekuru
Mohamed
23.24.25.ci sampiyonluk hayırlı olsun
Karısı ölünce kızlarına 1.9 milyar dolar servet kalmış. Ulan o nasıl servet insan kafayı yerKoclar birakirmi damatina