Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 Ay beklediğim Falcao'nun ben de bu derece hayal kırıklığı yaratabileceğini hiç düşünmemiştim

sorma,bize transfer olduktan sonra attığı ilk golü görebilmek için askerde moladaydık kantine koşup bizim takımın maç özetini verilmesini bekliyorduk bu denli hayal kırıklığı olacağını hiç kimse tahmin edemezdi.

Haaland 2.0 olacak bizim adimiza

Sen fransadaydın dimi

kenny lala ismi çıktı bir kaç gün önce ona ne diyosun alma ihtimalimiz varmı alsak işimizi görürmü

Sezon sonu sözleşmesi bitecek diye biliyorum. Yaşı 28-29 olması lazım.

Devre arası için olmasa bile sezon sonu bonservissiz alınabilir. Çok zor bir isim değil.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kulübün eski oyuncularından Khaled El-Ghandour, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ''Saint Etienne ile görüşmeler şu ana kadar sonuçlanmadı. Fransız kulübü 3.5 milyon Euro’yu hemen, kalan parayı da 1 yıl sonra taksitlerle ödeyebileceklerini söyledi'' dedi.

bizde 5 milyon peşin ne arar la. kime satacak bunlar

sorma,bize transfer olduktan sonra attığı ilk golü görebilmek için askerde moladaydık kantine koşup bizim takımın maç özetini verilmesini bekliyorduk bu denli hayal kırıklığı olacağını hiç kimse tahmin edemezdi.
Attığı ilk golü ne zaman izlersem izleyeyim tüylerim diken diken olur

4 oyuncu istiyoruz 1 m para var elde

250şer bin doların yanına kardeş kulüp olma teklifini iletin işte hayinler

Kulübün eski oyuncularından Khaled El-Ghandour, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ''Saint Etienne ile görüşmeler şu ana kadar sonuçlanmadı. Fransız kulübü 3.5 milyon Euro’yu hemen, kalan parayı da 1 yıl sonra taksitlerle ödeyebileceklerini söyledi'' dedi.

bizde 5 milyon peşin ne arar la. kime satacak bunlar
6 verelim taksitli verelim sar bize başkan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt