Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao gitse 5m daha bütçe açılıyor cidden çok önemli. Bu bütçeyle mohamed+onyekuru halledilir dinçer de visca+irfan bağlasa bu kadar kanatı napcaz gerçi anlamadım ama iyi takım oluruz ayrica sağ bek de gerek bence

4A7A9D0C-D008-45D5-8F9B-646B038A2422.webp

mohamad mostafa'nın sırf gollerinden oluşan videosundan farklı bir video buldum. bu adamı ne yapıp edip almamız lazım. bence birinci öncelik bu adam olmalı. adam sadece kafa ve son vuruşlarda iyi değil. topla arası iyi, birebir de adam geçebilecek yeri gelince defansa da yardım edebilecek, hızlı, çevik bir oyuncu. bugün 5 milyon versen 1-2 seneye 20 milyona rahat transfer yapabilecek bir topçu izlenimi var.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha öncede söyledim bu çocuk tam benzetmek olmasın aös Gomis etkisi yapar kesinlikle 1. önceliğimiz olması lazım. Bir çok özelliği bir arada var.

FENERBAHCE TELEVİZYONA CIKTI 125 TRİLYON YARDIM TOPLADI....
BEŞİKTAŞ TELEVİZYONA CIKTI 80 TRİLYON YARDIM TOPLADI.....

AYIP DEĞİL ,SUÇ DEĞİL BİZİMKİLER NİYE CIKMADI BELKİ EN AZ 100 TRİLYON DA BİZ TOPLAYABİLİRDİK KASAYA SICAK PARA GİRİŞİ OLSA KÖTÜ MÜ OLURDU

BELKİ DE ŞU GÜNLERİ HİÇ YASAMAZ,KONUŞMAZDIK...

bence erden timur yine yardim edecek

mohamad mostafa'nın sırf gollerinden oluşan videosundan farklı bir video buldum. bu adamı ne yapıp edip almamız lazım. bence birinci öncelik bu adam olmalı. adam sadece kafa ve son vuruşlarda iyi değil. topla arası iyi, birebir de adam geçebilecek yeri gelince defansa da yardım edebilecek, hızlı, çevik bir oyuncu. bugün 5 milyon versen 1-2 seneye 20 milyona rahat transfer yapabilecek bir topçu izlenimi var.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

alacaksin clde /elde cosacak, misir da salahin + trezeguetin assistlerini gol atacak bak kaca satarsin

Muslera

Linnes - Luyindama - Marcao - Saracchi

Belhanda - Taylan - Arda

Feghouli - Mostafa - Onyekuru

A45F7677-AAA5-49D5-B9CC-9F55FB9EE403.webp

Mustafa Mohammed mutlaka gelmeli, sirf kalite kokuyor.

napip edip almamiz lazim.

Muslera

Linnes - Luyindama - Marcao - Taşdemir

İrfan - Taylan - Arda

Visca - Mostafa - Onyekuru
Bu kadroyu gerçekten kursalar hoca ikinci bile olsa gönderilmeli derdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt