Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayagi 2 ay önce kirildi hazir yine yuh
Nandoyu ayiririmmevcut kadrodaki topçuların tamamından daha karakterli
böylesi bir daha gelmez
Kaanı apo bile aldık demiş zaten çevresineKaan’a para bulamadıysak okayı kulübü bırakmadıysa neden transfer etmişiz gibi twit atmış acaba
Hangisi alır reisbirazdan bunu belhandayla bi odaya koyacaksıncılar gelecek
objektifim belhanda alır, melo psikopat olsa da belhandada deli kuvveti olduğunu düşünüyorum güreşçi tarzındaHangisi alır reis
Melonun yumruğunun yrısı boşa gider knkobjektifim belhanda alır, melo psikopat olsa da belhandada deli kuvveti olduğunu düşünüyorum güreşçi tarzında
Amrabat alayını alır o zamanobjektifim belhanda alır, melo psikopat olsa da belhandada deli kuvveti olduğunu düşünüyorum güreşçi tarzında
böyle bir olasılık üzerinden yorum yaptığın için seni kınıyorum.objektifim belhanda alır, melo psikopat olsa da belhandada deli kuvveti olduğunu düşünüyorum güreşçi tarzında
Felipe loueirohic olmadi bi duran topcu alsak bari
hayır reis, odacıların düşüncesi döğüş olduğundan mütevellit yoksa tamamen dediğin gibi bir ahval söz konusu olacaktırböyle bir olasılık üzerinden yorum yaptığın için seni kınıyorum.
İkisi aynı odada kalsa en fazla şakalaşırlardı. Çok iyi dost olurlardı