Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gereksiz isimleri gönderip maaş bütçesi açsınlar para yok demek en kolayı çözüm bulsunlar..Bonservisi elinde olan oyunculara verecek para bile yok kasada demek ki, yoksa illa arayış olurdu. Ffp tek derdimiz değil.
Twitter hesabı 2 gundur hocanın resmini koymuyor.Ultraslan falan mı yönetiyor hesabı ?
Bu saatten sonra Mesut gelse ne olur gelmese ne olur.Mesutun Fenere gitmemesi gelecek daha yüksek maaş teklifine bakar. Avrupa'da 5 m euro cash veren çıkmaz.
Kim bu Elmander_9 dedikleri doğru mu inşalah doğrudur dediğine göre İrfancan, Visca, Onyekuru ve yerli bir sağ bek transfermarkt'a tüm yerli sağ bekleri arattım en mantıklı gelen gümrükteki Ramazan Civelek ve Antalya'daki Bünyamin Balcı gibi geldi bana@Elmander_9: Galatasaray’da inanılmaz olaylar yaşanıyor, gözlerim yaşardı...
Önce bende inanamadım ama gerçekmiş...
Galatasaray’lı iş adamları elini cebine koyup Kulübe destek veriyor...
Transferde engeller ortadan kalkıyor..
Nasıl Fenerbahçe Thiam’ı sözde hediye olarak aldı... Aynı sistemle İrfan Can, Visca transferinde bekliyorum.
Mesela 14 yerine 10 gösterip 4’ünü iş adamları Başakşehirle sponsorluk anlaşması yapması gibi..
Onyekuru Galatasaray’lı Galatasaray forması giyecek!...
Belhanda Galatasaray’da indirime gidip sözleşme uzatacak!
Marcao’nun sözleşmesi uzatılacak!
Yerli sağ bek alınacak!
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aytac K:Sampiyonluk goremeden
kafasına kramponun civilerini geçirdiği iddaa edilen kişi karakter abidesi demiRakibinin kafasına kramponunun çivilerini geçirecek kadar karaktersiz bir herifi takımımda görmek istemiyorum ben.
Çok acı ama çok doğru bir tespit reis, hani 5 büyük ligin ardından bizim geldiğimizi düşünüyorlar ama baksan onlardan sonra gelen liglerden birisi bile değiliz ekonomik olarak. Artık alt liglerden alıp yukarılara pazarlamak lazım mesela Slovakya liginden Sırbistan'dan 18-23 yaş arası gençleri getirip büyük liglere pazarlamak lazımKamaldeen Sulemana zu leverkusen
10m Euro
Yönetimi
alamadığı için suçladığınız velet 10mye gidiyormuş bizim bütçe 1m
Danimarka,Norway,Polonya falan boyumuzu aşıyor artık
Kosova bosna macaristan bakmak lazım
Rakibinin kafasına kramponunun çivilerini geçirecek kadar karaktersiz bir herifi takımımda görmek istemiyorum ben.
kafasına kramponun civilerini geçirdiği iddaa edilen kişi karakter abidesi demi
gormek istemiyorsan bakmazsin
Musa boşta işte, tut getir. Neyi bekliyorsunuz?Fatih Terim bir kanada Henry Onyekuru'yu diğer kanada Edin Visca'yı isterken artan fiyatlar Galatasaray'ın geri adım atmasına neden oldu. Bu nedenle sarı-kırmızılıların Ahmed Musa ve Trezeguet'yi gündemine aldığı belirtildi.
Henry Onyekuru ve Edin Visca için için 15 milyon euro'nun üzerine çıkan bonservis bedeli ve 5 milyon euro'yu bulan yıllık ücret ödemelerinin şu ortamda söz konusu olmadığı ifade edildi.
Buna karşılık Ahmed Musa'nın bonservisinin elinde olması ve Aston Villa'nın Trezeguet'yi 6 aylığına kiralamaya sıcak bakması iki futbolcunun öne çıkmasını sağladı. Trezeguet ve Musa için kulübün kasasından çıkacak rakamın 6 ay için 2 milyon euro civarında olduğu belirtildi. Terim'in de iki oyuncuya çok da uzak olmadığı belirtildi.
Müzisyen/Duyum Fabrikası
Size her şey müstahak. 2 hafta sonra başlarsınız hocaya sallamaya bu çöpleri nereden topladınız diye. Taraftarı ne ki takımı ne olsun.