Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetimin vizyonu ne ki anca onyekuru irfancan garry rodrigues falan. türkiye'de oynayanlar ve daha önce bizde veya türkiye'de oynayanlarla ilgileniyoruz. sonra fatih hoca ogulcan ve taylanla niye basarili olamiyor diyoruz. bu yönetim derhal istifa etmeli

Terim olmasa şu an ki takım 7. ligten yukarda olamaz, net

Kendimizi kandırmayalım adamlar transferde bizi eziyorlar. Transferde bir lig gibidir bir yatırımdır. Son yıllarda çok daha fazla eziliyoruz hemde diğer kulüplere de. İstediğimiz hiçbir oyuncuyu alamıyoruz. Takım sayısal olarak bazı mevkilerde net eksik.

Terim olmasa şu an ki takım 7. ligten yukarda olamaz, net
emre akbaba ile 3+1 sözlesme falan diyorlar hatta gidip üstüne belhanda ve ömer bayram'a yeni kontrat veririz

bu ici gecmis oyuncularla basarili olmamiz imkansiz. artik bunlarin hepsi degismeli. sözlesmesi bitenlerle uzatmayacaksin

Adamı diyorum sokakta görseniz tanımazsanız. Böyle bir futbolcu olduğundan haberiniz bile yoktur. Burada 'çok iyi topçu, izledim' tarzı cümleler yazıp kasmayın yazdım.

Anladın mı şimdi? Ingilizce de yazayım mı? Ya da Ispanyolca? Buena idea?
Hayirdir niye boyle atarli konusuyorsun? Adam insan gibi dogru durust cevap ver.

Marcao’yu sokakta gorsen tanimazsin, hatta transferinden once hic kimse tanimiyordu. Adamlar genc ve bonservissiz bir oyuncu almislar, niye salliyorsun anlamadim. Video’sunu izleyip de stilini begenip ovenler olabilir burada, yasak mi yoksa?

Irfancan transferi tamamen saçmalık olur. Terim gereksiz inat ediyor bu transfer konusunda. 10dan aşağı satmazlar, peki biz irfanı kafa satabilecez? Iyi oyuncu ama biz bu oyuncuları gençken bulmamız gerek parlayınca değil. Yabancı sınırı da yokken 10 milyona 2 irfan bulursun. Irfan kendi düşünsün madem ayrılmak istiyordu başakşehir ile 5 senelik sözleşme yapmasa idi.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'ı satın almak isteyen iş adamı: Zhu Xingliang

Çin'n en zengin 43'üncü iş adamı olan Zhu Xingliang'ın Galatasaray'a yapmak istediği yatırımın detayları belli oldu.

Galatasaray'a talip olan Çinli iş adamının, 3.2 milyar dolarlık servetiyle ülkenin en zengin 43'üncü ismi Zhu Xingliang olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray için gözden çıkardığı rakamın 500 milyon Dolar olduğu iddia edildi. Çinli işadamı Borsa'da işlem gören ve 147.3 milyon dolar piyasa değeri olan Sportif AŞ'nin tümüne sahip olmak istiyor.

Bu şekilde Sportif AŞ'nin yönetimi tamamen Çinlilere geçecek. Milan'ın 828 milyon Dolar'a satıldığı ortamda Xingliang'in Galatasaray için yaptığı teklifin oldukça makul olduğu konuşuluyor.

Bu Çinli hani bizi satın alacaktı noldu

Sanırsın bizim lig la liga falan da championshipteki adam beğenilmiyor istatistiğe bakılıyor. Boupendza denen herifin portekiz liginde golü yok adam burda krallığa oynuyor.
Vagner lovede alanyada atti besiktasta yatti ki 9 daha populer topcu. Orda oynamakla burda oynanak bir olmuyor. Burda daha fazla onlem aliyorlar

Bu moruğa çok fena ayar olmaya başladım

eskiden muhabirdi telegolde, gsde kaos çıkarmak için soru sorması dışında bir özelliği yoktu şimdi transfer listesi buna kadar düşüyo osmanlı bile böyle çökmedi

şu yönetim gitsinde bunlar mağaralarına dönsünler biz haber alamayalım bunlarda boş caka satamasın

hocada gerçekten bıkmış köstebek avı yapardı eskiden şimdi hangi birini yakalıyıcam diye düşünüp saldı

Fenerbahçe 2 tane genç, potansiyelli maliyeti ucuz adam aldı, pelkas tarzı. Tutar ya da tutmaz ama doğru yoldalar. Perotti , cisse, sosa, novak, samatta, valencia gibi doymuş adamlarda hata yaptıklarını anladılar.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beklentileriniz neydi ki husrana ugradiginiz yav. Minumumda tutun beklentinizi. 1m butceyle yapilabilecekler belli. Satis ya da sponsor olursa transfer ivmelenir. Beklemekten baska care yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt