Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum da şu Baiano denen azman baya ilgimi çekti son 1 senedir. Ndiaye nin akıllı versiyonu gibi geldi. Yaşı biraz daha genç olsa gelsin isterdim. Ligden alınacak 3-5 adamdan biri bence

Yeni Ergin Kayıoğlu, Atakan Tosun diyebilir miyiz Rixo Sport'a

bırak Allah aşkına.

Çocuğun bonservisi elinde ve 23 yaşında.

Rahatça Premier League'den takım bulabilecekken (yazılanlara göre) kariyerini düşünmeyip, Fenerbahçe'ye transfer olan adam dan cacık olmaz cacık.

Biz almış olsak bugün Abdürrahim'in anasına bacısına sövüyordunuz herhalde.
sövmem aga isimli yıldız oyuncuların geldiği noktayı biliyoruz. bazıları türkiye ye gelirken kafasında bitiriyor futbolu, bazıların yaşından dolayı sakatlıktan bitiyor futbol hayatları. gram fayda etmeden defolup gidiyorlar ondan sonra. olan kulübe oluyor. onların yerine bilinmedik takip edilen oyuncular transfer edilsin. bi yapılanma yapılacaksa böyle yapılacak. aralara da kilit önemli kariyeri olan oyuncuları ekleyeceksin. mesele basit aslında da bunlar içinde uzun yıllar yapılanmak, örgütlenmek gerek. öyle menajer transferlerini bitirmemiz lazım. onlarda cebine çalışıyor.

Kepazeliğin büyüğü 1.5 sene forvet bulamayıp son gün Diagne'ye 13 milyon bayılmak zorunda kalınarak yapıldı. O gece transferi açıkladıkları videoda bile sunucunun ağzını okuduk Tetteh diyordu.
Ben daha hayatımda şak diye peşin 10 milyon nakiti bankaya yatıran enayi bir türk kulübü göreceğimi sanmıyorum.

Çıkmış bana kulübün geleceğinden bahsediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt