Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sponsorluk işi nasıl oluyor şimdi
Hadi oldu diyelim...
Başak'ın istediği parayı bunlar ödüyor biz de ffpye takılmamak için küçük bir kısmını mı ödeyeceğiz

olacaksa bile olmasın İrfan, hiç istemiyorum.

yabancı sınırı artmışken ona verilecek paraya adam gibi 3 tane scout transferi yapılır

ve sanki alırsak 5 maç sonra nefret edeceğiz kendisinden gibi geliyor

Sponsorluk işi nasıl oluyor şimdi
Hadi oldu diyelim...
Başak'ın istediği parayı bunlar ödüyor biz de ffpye takılmamak için küçük bir kısmını mı ödeyeceğiz

Muhtemelen kadrodan bir oyuncuyu gerçekte 5 milyona satıp el altından 20 ye satmışız gibi gösteririz şikecilerin yaptığı taktik

Böylelikle hem kasaya sponsorlardan gelen para girer hemde sattığın kadar ala takılmayız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

olacaksa bile olmasın İrfan, hiç istemiyorum.

yabancı sınırı artmışken ona verilecek paraya adam gibi 3 tane scout transferi yapılır

ve sanki alırsak 5 maç sonra nefret edeceğiz kendisinden gibi geliyor

Tarık, cagne, akbaba vs transferlerinden ders almadık. Verilen bonservis altında ezilecek bir topçu daha ve boşa gidecek milyonlar.

fb'nin aldığı adamı bilmiyorum ama Mohamed'i Jardel'e benzetince acaba dedim fb'nin adam iyi mi?

Jardel top ver süremezdi ama efsane bitiriciydi. Şimdilerde öyle forvet kalmadı. Yapmayın etmeyin Jardel ile ne alakası var? Çocuk top sürüyor hatta net kanat forvet gibi bence. Neyse tabi bu benim görüşüm.
Kanat forvet olamaz.Jardelin haraketlisi işte gayet de benziyor ceza sahasında çok fazla tek vuruşu var ve darbeli kafa vuruyor.Mohammed jardel gibi ceza sahası içinde duracağı yeri biliyor ve çok iyi pozisyon alıyor topa göre.Fiziğini de iyi kullanıyor , en iyi özelliği bana göre yan top zaten dediğim gibi darbeli vuruyor kafayı.Benzetme aynısı demek değil benzetmek sadece.Hucumda yaptığı aksiyonlar jardeli anlatıyor , topsuz oyunda jardelden farklı tabii daha haraketli adam ama tek vuruş özelliği yüksek , bu yüzden jardele benzetiyorum

Kira + opsiyon. Sponsorlar sicak kira parasi + tff limit icin
Kirada ffp ye dahil limit 1 milyon sponsor parasi ffp yr girmiyorki adamlari beles veya 100 bin euroyami kiralayacagiz mantiksiz geliyor bence sponsor iside yalan

820 milyon euro borcu olan klup ali koc nerdeyse tum servetini koysa borcu zor oder takir takir oyuncu aliyor nasil aliyor onu anlamadim bence kocta gidince borc 1.5 milyar euro olur

1 milyona 10 skut transferi neden yapmıyoruz. 100 bin dolardan.. neden para harcıyorlar bunlar gereksiz yere.

Muhtemelen kadrodan bir oyuncuyu gerçekte 5 milyona satıp el altından 20 ye satmışız gibi gösteririz şikecilerin yaptığı taktik

Böylelikle hem kasaya sponsorlardan gelen para girer hemde sattığın kadar ala takılmayız

Sponsorlar Başak kaç istiyorsa ödesin , sözleşmeyi karşılıklı feshetsinler
Sonra da biz İrfanla sözleşme imzalayalım
Gerekirse sponsorlara taksitle ödeyelim
Böyle bir şey olmaz mı

Kirada ffp ye dahil limit 1 milyon sponsor parasi ffp yr girmiyorki adamlari beles veya 100 bin euroyami kiralayacagiz mantiksiz geliyor bence sponsor iside yalan

820 milyon euro borcu olan klup ali koc nerdeyse tum servetini koysa borcu zor oder takir takir oyuncu aliyor nasil aliyor onu anlamadim bence kocta gidince borc 1.5 milyar euro olur
Diagme gidiyor gibi. O 1 mio tff limitimiz

Dinçer Zengin değil diyenler vardı , anlamadım bu işi

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendisi yıllardır reklamını yapmaya çalışan ve yapan biri

ligtvye para verip maçlardan önce kendisinin gösterilmesini sağlıyodu millette diyodu kim acaba,sinan engin ahmet çakarın dostu bide sürekli reklamını yapıyolar yarın öbürgün kulübe yamayabilirlerse bilgileri bundan rahat alabilmek için

benzin istasyonu işletiyomuş adam 2 tane öyle diyolar,brnzin menzin diyince petrol kuyusu var sanıyolar adamı

delikanlı gibi reklamını yapmak istiyosan gel sponsor ol ama yok ortada para yok ama yapılmak istenen reklam var

uyanıkspor bide gündem irfanla visca diye yanıyoken ortada yok,birden gökselle olan resmini instaya koyuyo ,başkan gsli biri sponsor mponsor diyince irfanla viscayı takip edip fırsattan istifade ediyo

reklamını yapmaları için sağa sola verdiği parayı kulübe verseydi bi işe yarardı ama yaramaz

bi ara albayrakta seneler evvel gsye uçak alıcam para biriktiriyorum diye şirinleri oynuyodu kaç sene geçti filosuna filo kattı bir uçak alamadı ama acun bile jet aldı kendisi için sakız parasına ama apo para biriktiriyo yersen(gerçi bu kumbarasına para koyarkende ffpye falan takılmıştır)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt