Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

↓
↓
↓
↓
↓
↓

20454.webp

​

Bizim bu vizyonsuz yönetim sezon basinda Onyekuru ve bir orta saha alabilseydi biz bu ligde fenerin kesinlikle önünde olurduk. Adamlar canerin ortalari ile bizim önümüze gecti. Yabanci transferlerin cogu fiyasko, kimse konusmuyor. Pata küte bu kadar sansla puan alan baska takim yoktur. 2-3 yerli ve 2-3 yabanci disinda FB kadrosu hayal kirikligi. Avrupa'da ön eleme bile gecemezler, bu ligde sampiyon olmaya yeter ama ötesi olmaz.

Tisserand, Gustavo ve Pelkas ilk 11 oyunculari, tamam

Thiam yedek oyuncu, o da tamam bir yerde. Kasimpasa, Erzurum, Rize gibi fenerin her sene kazandigi maclarda is yapar

Valencia iyi niyetli ama tam bir hokkabaz, uyduruk penalti almaya calisiyor ama kanat oyuncusu olarak hic bir bek bundan korkmaz, penaltiyi da heba etti Alanya macinda cok kötü kullandi, 2 senedir düzenli olarak golü yok. 2023'e kadar ne yapar bilinmez.

Samatta'yi 30 gol atacak forvet diye tanittilar, adami bir türlü göremedik, gec geldi-sakatlandi tamam ama sadece 1 macta gol atmis

Bundan sonrasi ise tam felaket;

-Trabzon'u kudurtmak icin aldiklari Sosa&Novak haftalardir piyasada yok, ciddi paralar verdiler ama katki alamadilar
-Oynatmadiklari her mac Roma'dan ödeme aldiklari Perotti piyasada yok ve göndermeye calisiyorlar
-Lemos desen yumos bir oyuncu, bundan korkan bir tane forvet yoktur. Sadigi bile kesemiyor sayilir
-Dirar yatarak para kazaniyor, bunu söyleyen yok
-Ademi 167 dakika forma giymis sadece. Oynadiginda bile ne yaptigini bilmiyordu, kadro disi kaldi
-Cisse 30 gollük forvetin yedegi olarak tanitildi ama fizik gücü yok, pek tercih etmiyorlar. Cisselik bir oyunlari yok zaten

Biz yabancilari böyle olan bir takimin gerisinde olmamaliydik...

Mohammed saf yetenek, diagne den sonra forvet goruruz.
Youtube'da uzun bir videosu vardı reis bu M.Mohammed'in hani golcüye benziyor golün her türlüsünü atabiliyor gördüğüm kadarıyla ceza sahası dışından da atıyor ceza sahası içinde tekde vurmayı da biliyor kafayla da atıyor kontrol edip bıraktığı da oluyor ayağının üstüyle sert vurduğu da var uzak direğe plase vuruşu da var hatta akrobatik vuruşları da var havada vole vurmalar filan

Ama benim merak ettiğim kapalı savunmalara karşı, baskıya karşı ne yapabiliyor ? mesela videoda Mohammed ceza sahasında topla buluştuğunda başında belki 1 oyuncu var belki o bile yok bomboş pozisyonda vuruyor mesela Galatasaray'a gelsin yarın lig maçına çıksın Beşiktaş & Fenerbahçe 'den tut ligin en alt sırasındaki takımları ile oynarken bile 5-6 kişi kendi ceza sahasına kamp kuracak çoğu zaman onunla bire bir oynayan defans oyuncuları olacak sırtında ne bileyim o vuruşu yapmaması için her türlü baskıyı yapacak rakip

Mesela açık alan bulursa Oğulcan da golcü ama kapalı savunmalara karşı ne yapabildiği önemli olan hatta bu Mohammed gelirse en ileri uçtaki oyuncu olacağı için en çokta kapalı savunmalara karşı ne yapabildiği önemli olan sırtı dönük ne yapabildiği oyuna ne kadar katıldığı önemli olan yoksa şu videolarda gördüğüm adamın golcülükten yana sıkıntı çekeceğini sanmıyorum

Hoş bir yandan da şeyi düşünüyorum tutup bu adamın maçına Trt Spor'da denk gelmemiştir teknik ekip, büyük ihtimalle scout ekibinin tavsiyesidir. Whyscout'a girip baksan bile bu dediklerimin çoğu çıkıyor oyuna ne kadar katıldığı, nerelerde topla buluştuğu, pas tercihleri, ikili mücadelelerdeki başarısı topla ne kadar mesafe kat ettiği ıvırı zıvırı hepsi yazıyor

Mesela Mustafa Demirtaş Vole'de bizim scout ekibinde çalıştığı dönemde Marcao'yu nasıl keşfettiklerini anlatıyordu Fatih Terim'den belli filtreler geliyordu buna en uygun oyuncuları bulmaya çalışırdık demişti hani işte solak olsun geriden topla çıkışları iyi olsun pas becerisi iyi olsun vs. vs. M.Mohammed'in böyle uzun süredir izlendiğini Fatih Terim'in ciddi ciddi adını zikredecek kadar istediğini düşünürsek bu filtrelere en uygun isim o olabilir

Yoksa Fatih Terim bana Sörloth'u getirin Boupuendza'yı alın Muriqi'yi kiralayın demek yerine Mısır liginde oynayan 23 yaşındaki bir genci istiyorsa oynatmak istediği oyuna en uygun profildedir diye düşünüyorum

Bizim bu vizyonsuz yönetim sezon basinda Onyekuru ve bir orta saha alabilseydi biz bu ligde fenerin kesinlikle önünde olurduk. Adamlar canerin ortalari ile bizim önümüze gecti. Yabanci transferlerin cogu fiyasko, kimse konusmuyor. Pata küte bu kadar sansla puan alan baska takim yoktur. 2-3 yerli ve 2-3 yabanci disinda FB kadrosu hayal kirikligi. Avrupa'da ön eleme bile gecemezler, bu ligde sampiyon olmaya yeter ama ötesi olmaz.

Tisserand, Gustavo ve Pelkas ilk 11 oyunculari, tamam

Thiam yedek oyuncu, o da tamam bir yerde. Kasimpasa, Erzurum, Rize gibi fenerin her sene kazandigi maclarda is yapar

Valencia iyi niyetli ama tam bir hokkabaz, uyduruk penalti almaya calisiyor ama kanat oyuncusu olarak hic bir bek bundan korkmaz, penaltiyi da heba etti Alanya macinda cok kötü kullandi, 2 senedir düzenli olarak golü yok. 2023'e kadar ne yapar bilinmez.

Samatta'yi 30 gol atacak forvet diye tanittilar, adami bir türlü göremedik, gec geldi-sakatlandi tamam ama sadece 1 macta gol atmis

Bundan sonrasi ise tam felaket;

-Trabzon'u kudurtmak icin aldiklari Sosa&Novak haftalardir piyasada yok, ciddi paralar verdiler ama katki alamadilar
-Oynatmadiklari her mac Roma'dan ödeme aldiklari Perotti piyasada yok ve göndermeye calisiyorlar
-Lemos desen yumos bir oyuncu, bundan korkan bir tane forvet yoktur. Sadigi bile kesemiyor sayilir
-Dirar yatarak para kazaniyor, bunu söyleyen yok
-Ademi 167 dakika forma giymis sadece. Oynadiginda bile ne yaptigini bilmiyordu, kadro disi kaldi
-Cisse 30 gollük forvetin yedegi olarak tanitildi ama fizik gücü yok, pek tercih etmiyorlar. Cisselik bir oyunlari yok zaten

Biz yabancilari böyle olan bir takimin gerisinde olmamaliydik...
güzel yazmışsın kardeşim ama, mesele bu değil ki , mesele biziz, fırsat geçmiş elimize lamba gibi parlıyor arayı açacaz Bayern Münih gibi ambargo koyacaz ama çalışan bı yönetim yok , hatta yönetim hiç yok

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rapid wiendeki yusuf demir nasil sizce? 17 yasinda orta saha. Kayserrideki emre demiride kapmak lazim ama nerde bizde o yöneticiler

Adamlar ozani ve samattayi sattigi anda mohamed irfan viscayi fener formasiyla görürüz.

Max Meyer'i bize kitlerler.

İyi topçuydu ama olmadı 2 yıldır da topa vurduğu yok bildiğim kadarıyla.

Tam bizlik transfer. Yüklü imza parası ile gireriz bu işe kesin.

Max Meyer'i bize kitlerler.

İyi topçuydu ama olmadı 2 yıldır da topa vurduğu yok bildiğim kadarıyla.

Tam bizlik transfer. Yüklü imza parası ile gireriz bu işe kesin.
Schalke alir. Su an bütün eski adamlarini aliyorlar. Huntelaar+ rafinhayi da istiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt