Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 48.311
- 21.656
- 2.288
Sen Etiyen Mohammed'i istiyorsa mutlaka bir seyler gormuslerdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Twitter hesabı açıp ayartalim mi ?![]()
Ya tutarsa ?Araplar bizi sevmiyor pek. Ters tepebilir
Kafa tarafini alalim alti kalsinMusfata Muhammed yuzde 50 bizde
Yuzde 50 gelmeyebilir
Ya tutarsa ?![]()
açıkçası böyle duvar gibi forvetler genelde iş yapıyor bizim ligde. sene sonu verilmek kaydıyla genç bi oyuncuya 5-6 milyon yatırım yapmak mantıklı.Sen Etiyen Mohammed'i istiyorsa mutlaka bir seyler gormuslerdir
Rodop: olumlu yada olumsuz bir gelisme bekliyorum?!?!? Te allahimmm

Bu tarz soylemleri sevmiyorum ama hakikaten yasaklansin. Monaco, bizde FFP oldugunu bilmiyor mu? Parayi nasil simdi verecegiz?Süleyman Rodop: "Onyekuru transferi de Mostafa gibi aynı şekilde sürdürülüyor. Monaco ödemeyi peşin istiyor, Galatasaray sezon sonu verelim diyor. Bu transferin en olumlu yanı Onyekuru'nun Galatasaray'ı istemesi.."
Şaka mısın dede çekip çekip yayın açıyorsun yazdan beri aynı muhabbet aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar
bu mu yeni gelişmeler ..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen. Şu bjkli Batuhan'dan iyi ciksin yeteraçıkçası böyle duvar gibi forvetler genelde iş yapıyor bizim ligde. sene sonu verilmek kaydıyla genç bi oyuncuya 5-6 milyon yatırım yapmak mantıklı.
saçma sapan dürüstlük pozları yapmasınlar şimdi. falcao,diagne gibi kazıkları gelecek yönetimin kucağına bırakmaya utanmıyorlar da 2 transferi mi yük görüyorlar. adam gibi transferler yapıp şampiyon bi takımı bırakın gelecek yönetime bundan daha iyi bi iyilik mi olur.Yanlış anlamadıysam gelecek yönetime tırnak içinde hainlik etmemek için zorunlu opsiyon işine girmediklerini söylemişti başkan. Yani eğer bu oyuncular potansiyelli ise bence hainlik değil tam tersi hem kulüp için faydalı hem de yeni yönetim için elinde birden fazla değerli oyuncu bulunması demek. Eğer transferler bu yüzden gerçekleşmiyorsa çok saçma bir bakış açısı var.
Bakış açısı değil düpedüz beceriksizlik muhtemelen kadim dostu aponun yerine birini de getiremiyolar böylece yurtiçine bağlı kalıyoz laz yüzünden...Zaten başımıza ne geldiyse ahbap-çavuş ilişkisinden geldi.Yanlış anlamadıysam gelecek yönetime tırnak içinde hainlik etmemek için zorunlu opsiyon işine girmediklerini söylemişti başkan. Yani eğer bu oyuncular potansiyelli ise bence hainlik değil tam tersi hem kulüp için faydalı hem de yeni yönetim için elinde birden fazla değerli oyuncu bulunması demek. Eğer transferler bu yüzden gerçekleşmiyorsa çok saçma bir bakış açısı var.
Uche videoya göre çakılı ön libero gibi hücum varyasyonları kısıtlı ama tekniği gayet iyi. Çok fazla takım değiştirmiş neden acaba ama maliyeti de uygun görünüyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iyi çıkması scout ekibine bağlı. doğru tespit yapmışlarsa ve ortalama bi kalitede çıkarsa bile her türlü iş yapar.Aynen. Şu bjkli Batuhan'dan iyi ciksin yeter
Haklısın renktaş burası da bir gerçek. Şampiyonluk bu sene her zamankinden daha önemli. CL’ye son direkt katılım fırsatı, gelir fırsatı. Yönetim sene başından beri elinin tersiyle itiyor bunu. Hatta direkt rakiplerin kucağına bırakıyor. Bu takım bu kadar eksiğe rağmen liderin 2 puan gerisinde yazık günah yasaçma sapan dürüstlük pozları yapmasınlar şimdi. falcao,diagne gibi kazıkları gelecek yönetimin kucağına bırakmaya utanmıyorlar da 2 transferi mi yük görüyorlar. adam gibi transferler yapıp şampiyon bi takımı bırakın gelecek yönetime bundan daha iyi bi iyilik mi olur.
Sen Etiyen'e az da olsa guveniyorum. Bosuna pesin 5 milyon vermezleriyi çıkması scout ekibine bağlı. doğru tespit yapmışlarsa ve ortalama bi kalitede çıkarsa bile her türlü iş yapar.
her sene aynı şeyi söylüyoruz ama bu sefer gerçekten bu şampiyonluk öncekilerin hepsinden önemli.Haklısın renktaş burası da bir gerçek. Şampiyonluk bu sene her zamankinden daha önemli. CL’ye son direkt katılım fırsatı, gelir fırsatı. Yönetim sene başından beri elinin tersiyle itiyor bunu. Hatta direkt rakiplerin kucağına bırakıyor. Bu takım bu kadar eksiğe rağmen liderin 2 puan gerisinde yazık günah ya