Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.525
- 73.501
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kulüp varyemez. Baktım oyuncularına belki İngiltere championship takımlarından daha kötü kadrosu var. Diagne’ye para vermezler. Boş mezarcı bunlar.wolves 2 1 yeniyor wba'u
çekerim emaneti öperim adaleti de ve diagneye yapıştır paraları wba başkanı
Taraftarları da bizim sahip paragöz diyor. 5 m bütçeleri varmış böyle epl takımı mı olurBu kulüp varyemez. Baktım oyuncularına belki İngiltere championship takımlarından daha kötü kadrosu var. Diagne’ye para vermezler. Boş mezarcı bunlar.
Yani boşuna hayal kurmasınlar. Düşer zaten bunlar.Taraftarları da bizim sahip paragöz diyor. 5 m bütçeleri varmış böyle epl takımı mı olur
Sivasli grosicki falan oynuyor yaBu kulüp varyemez. Baktım oyuncularına belki İngiltere championship takımlarından daha kötü kadrosu var. Diagne’ye para vermezler. Boş mezarcı bunlar.
epl nin züğürdü de bize denk gelirdi zatenTaraftarları da bizim sahip paragöz diyor. 5 m bütçeleri varmış böyle epl takımı mı olur
mustafa cengiz'de bir gram utanma olsa istifa ederdi simdiye kadar. sunu yaptik bunu yaptik diyor hala.
basketbolda puan durumuna baktim, bizim takimi bulamadim. sonuncu siraya düsmüsüz resmen
iyi oldugumuz dönemde benchte oturan göksenin köksal kaptan olmus falan
seviyeyi ne kadar asagilara cektiyse artik, gerisini siz düsünün
Epl’nin bile açları bize denk geliyor.Sivasli grosicki falan oynuyor yadussunler zateb
olm kayyum atanacak diyor manyak mısınız siz ne istifası yaw.
görev süresini tamamlasın bıraksın denilse anlarım
neyi alıyor elalem yaw.ne kayyumu ya abartıyolar resmen elalem çatır çatır alıyor
2-3wolves 2 1 yeniyor wba'u
çekerim emaneti öperim adaleti de ve diagneye yapıştır paraları wba başkanı
istanbulda kar siddetli ki şuanda maç ertelenebilir mi