Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte Mesit'in Almanya'yı zafere taşıyan performansı:

1610809914612.webp

Biz yazın Marcao ve Luyindama'yı elin oğluna satarız hiç zorlanmadan hele yeni dinç akıllı ve networkü olan insanlar gelirse biri şu başkana açık çek mevzunu iyice anlatsın.

3 tane adam alsan aynı şekilde ve yazın 10-12 ödeyecek şekilde. Luyi veya Marcao'dan birinden gelen para ile hepsi kompanse edilir diğeri ilede 2 tane stoper alırız veya almayız keyfimiz bilir bu Cengiz'i veya Albayrak'ı ilgilendirmez onlar artık tribünde bile zor seyirci olur.

Burada önemli olan hocanın tavrı, ben devam edeceğim siz bu hamleleri yapın diye diretmesi lazım. Diagne'den dee 3-5 gelir yazın en kötü ya da freelere çökeriz yeni yönetim ile.

edit: şimdi baktım en az 20 tane B ve C seviye stoper boşa çıkıyor şimdiden başlarsın çalışmaya bağlarsın 1 tanesini sonra Marcao'yu elin tok satarsın yazın elinde şimdiden aldığın 3 tane çakı gibi adam olur.

Ama iş niyette bitiyor.

ya aytaç ya istifa tagı açmış fbeşler. son gülen iyi güler ama bu yönetim yüüznden marka değeri falan yerle bir oldu. köylü topcuları bile kaptıryolar.

Albayraktan transfer sezonu sonrasında bir ağlama seansı bekliyorum. Transfer yapmak istedik ama maddi imkanlar yetmedi tadında.

Yazin dogru duzgun 1 transfer yapamayan heriflerden 4-5 transfer bekliyoruz kabahat bizde tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt