Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikeciler bile yönetimi aşağılıyor, burada hala Terim boklanıyor. Düşünün durumun vehametini.

Boşver yav kalk gidelim russia
Hemen geliyorum :)
1610812928130.webp

Zamalek Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Abdullah: “Galatasaray, Mohamed’i 500 bin dolar karşılığında 1.5 yıl kiralama + 3 milyon dolara satın alma sözü verdi. Reddettik."

Sidikli almanya milli takimindan kovulan mesut arsenalde 1 senedir kadro disi birakilan 32 yasindaki alman mi türk mü belli olmayan herif bunlara geliyor diye havalara bak puhahha

1 milyon euro transfer bütçesinin olması bahane değil. Chaves, Marcao'yu 900 bin euroya, S.Liege Luyindama'yı 250 bin euroya aldı. Asıl scout transferleri bunlardır sen aylardır oyuncu izleme ekibi kuramayıp hala STSL ligindeki oyuncuları izleyip bakın bunları fiyatları çok uçuk o yüzden adam alamıyoruz dersen taraftar olarak eleştirmek en doğal hakkımız.

bu mısır koçanı kim de bizi reddediyor. haddini bil ulan

Ya şike ya istifa diye açsınlar onlara o yakışır.Dünya üzerinde yaşamadıkları rezillik kalmayan bir topluluk açıp götüyle dalga geçsin.Şike,ırkçılık,stat yakmak vs olmak üzere onlarca utanç verici şey yaşayan ve yıllardır teneke kupa bile kazanamayan bu topluluğun tek bir futbolcu transferiyle orgazm olmaları yaşadıkları yıkık psikolojiyi gösterir.Kendi taraftar gruplarında üst üste kötü sonuçlardan sonra kendi futbol direktörlerini malum terör örgütüne üye olmaktan ve kendi başkanlarını Galatasaray ajanı olmakla suçlayıp konu açan bu aşağılık zihniyete sahip insanları ciddiye almayın.Ayrıca Hagi,Drogba,Sneijder sakat bile olsa Falcao gibi oyuncuları görmüş bir takıma son 5 yılını diriliş Ertuğrul izleyerek geçiren bir futbolcu üzerinden psikolojik üstünlük sağlamaya çalışmak net zeka geriliğidir.

ooooo fener mesutu almis hemen Fenerbahceli olmam lazim
Ulan dunyadaki tum topculari alsani yineel ezik yine caresiz yine salak bi klupsunuz topunuzun ......
Çok büyük gtlerinde patlayacak haberleri yok, göreceğiz, buraya yazıyorum.

Aynı Falcao gibi, 1 senedir oynamamış adamı inşallah hemen oynatırlar,

Riza'nin Basaksehir basinda oldugunu dusunsene.

Oyuncularimizi gondermek istemiyoruz
Irfan icin 20m€ istiyoruz
Iki oyuncumda giderse bence fenere gitsin ( Emre Kilinc'a oyle demisti)

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Herif çingene kavgasına tutuştu bizim maçtan sonra ya.
Dır dır dır susmuyor da , Beşiktaş maçından sonra bile bize sardı.

Hele Başakşehirin başında Hasan Kartal olsa , İrfan , Viscayı Fenere hediye etmişti şimdiye kadar.

Fransa gol krali sowu aldiklarinda çarşıdan aldim shakiri eve geldim necati diye tag acmislardi.necati sezon sonuna kadar soka soka doyamadi,bi de kadikoyde soktu aldi kupayı,keske 3 necati alabilsek o katkiyi hangi mevkide olursa olsun verebilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt