Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.512
- 1.988
La olm ne mesutu ne kıskanması
bu transferi kıskanan adam falcaoyuda karşılamaya gitmiştir
bu transferi kıskanan adam falcaoyuda karşılamaya gitmiştir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teklif neydi 100 bin şimdi 1 milyon yazın mı?SON DAKİKA Zamalek, Galatasaray’ın Mostafa Mohamed için yaptığı teklifi reddetti.
(Sport360)
RestSunu da belirtmekte fayda var Belhanda>Mesut Ozil
Mesut’u niye kıskanalım anlamadım adam doğru düzgün maça çıkmadı son zamanlarda. Bizim Falcao kazığı gibi olacak.
Büyük transfer nasıl bitirilir böyle bitirilir apo ve Cengiz yok foto Sızar mimar Bilgi verir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yalniz falcao gelmeden once sakatlik problemi yasamadi.monaconun son 3 senede en golcu adamiydi.buraya geldi,surekli sakatlandi talihsizce.ve evet oyle olunca kazik deniyo ama neyseMesut’u niye kıskanalım anlamadım adam doğru düzgün maça çıkmadı son zamanlarda. Bizim Falcao kazığı gibi olacak.
Falcao 2014ten sonra bir bok oynamadı. Geçin şu sakatlık yaşamadı zart zurt mevzusunuYalniz falcao gelmeden once sakatlik problemi yasamadi.monaconun son 3 senede en golcu adamiydi.buraya geldi,surekli sakatlandi talihsizce.ve evet oyle olunca kazik deniyo ama neyse
E ben monacodaki istatistigini soyledim, oyununu bilememFalcao 2014ten sonra bir bok oynamadı. Geçin şu sakatlık yaşamadı zart zurt mevzusunu
Alanın da aklına tüküreyim isteyenin de.
Herkes Drogba ve Sneijder değil.
Senin cok iyi sistemli bir takimin olur mesut belki kalitesiyle is yapar. Fener ne oynadigini bilmiyor. Topu alanya verdigi gibi verecek mesuta pres mi yaptiracaklarBirde demiyorlar mı kuduruyorlar diye. Lan neyine kuduracağız. Adam 1 senedir top oynadığı yok, Arsenal’de kadroya giremeyen bir futbolcu. Real in en iyi zamanında sisteme ayak uydurmuş şu an eski halinden eser kalmamış topçu. Falcao da böyle geldi, vanpersie de ne yaptılar koca bir hiç. Böylesi dangalaklıkları umarım bizim takım bir daha yapmaz.
Abdürrahim bu duruma düşüren Mustafa Cengiz.Abdurrahim gibi galatasarayli olacagina hic olmasin daha iyi
Sabahtan beri aynisiSON DAKİKA Zamalek, Galatasaray’ın Mostafa Mohamed için yaptığı teklifi reddetti.
(Sport360)